Рецепт Кус-кус з мигдалем фото

Кус-кус з мигдалем
(покроковий рецепт з фото)

Арабська кухня , Східна кухня
Крупи, Горіхи, Кускус, Мигдаль
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з мигдалем, помідорами, петрушкою, часником і каперсами.

Крупно нарізати помідор. Пропустити часник через прес. Каперси промити і висушити. Помістити кус-кус в миску і залити 1 1/2 склянки окропу. Перемішати, накрити кришкою і дати постояти близько 10 хвилин.

Між іншим, в невеликій сковороді підсмажити мигдаль на середньому вогні до легкого золотистого кольору, близько 3 хвилин. Зняти з вогню.

Додати в кус-кус мигдаль, оливкова олія, помідори, петрушку, каперси і часник. Приправити сіллю і перемішати виделкою. Подавати блюдо при кімнатній температурі.


  • Мигдалю - 3 Ст. Ложки
  • Оливкового масла - 1 Чайна ложка
  • Помідор - 1 штука
  • Петрушки - 1 Ст. Ложка
  • Каперсів - 1 Ст. Ложка
  • Часнику - 1 зубчик
  • Сіль - - За смаком
Крупно нарізати помідор. Пропустити часник через прес. Каперси промити і висушити. Помістити кус-кус в миску і залити 1 1/2 склянки окропу. Перемішати, накрити кришкою і дати постояти близько 10 хвилин.

Між іншим, в невеликій сковороді підсмажити мигдаль на середньому вогні до легкого золотистого кольору, близько 3 хвилин. Зняти з вогню.

Додати в кус-кус мигдаль, оливкова олія, помідори, петрушку, каперси і часник. Приправити сіллю і перемішати виделкою. Подавати блюдо при кімнатній температурі.

Схожі рецепти