Кус-кус з мигдалем
(покроковий рецепт з фото)
Швидкий рецепт приготування крупи кус-кус з мигдалем, помідорами, петрушкою, часником і каперсами.
Крупно нарізати помідор. Пропустити часник через прес. Каперси промити і висушити. Помістити кус-кус в миску і залити 1 1/2 склянки окропу. Перемішати, накрити кришкою і дати постояти близько 10 хвилин.
Між іншим, в невеликій сковороді підсмажити мигдаль на середньому вогні до легкого золотистого кольору, близько 3 хвилин. Зняти з вогню.
Додати в кус-кус мигдаль, оливкова олія, помідори, петрушку, каперси і часник. Приправити сіллю і перемішати виделкою. Подавати блюдо при кімнатній температурі.
- Мигдалю - 3 Ст. Ложки
- Оливкового масла - 1 Чайна ложка
- Помідор - 1 штука
- Петрушки - 1 Ст. Ложка
- Каперсів - 1 Ст. Ложка
- Часнику - 1 зубчик
- Сіль - - За смаком
Між іншим, в невеликій сковороді підсмажити мигдаль на середньому вогні до легкого золотистого кольору, близько 3 хвилин. Зняти з вогню.
Додати в кус-кус мигдаль, оливкова олія, помідори, петрушку, каперси і часник. Приправити сіллю і перемішати виделкою. Подавати блюдо при кімнатній температурі.