Рецепт Кус gamadari фото

Кус gamadari
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Горіхи , Арахіс
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Соуси , До салату
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 15 хв.

Купувати готові соуси в магазині - це не в моєму стилі. Я люблю все робити сама. Тоді точно знаєш, що не намішано хімії та шкідливих інгредієнтів. Дивіться, як приготувати соус гамадарі.

Опис приготування:

Японська традиційна заправка для салату"Чука" також називається соусом гамадарі. Виходить досить цікавий горіховий смак з пікантними доповненнями. Таке доповнення підійде і для страв з курки. Прекрасне поєднання солодкого і трохи кислого завжди відмінно звучить.

Неодмінно спробуйте приготувати такий соус у себе на кухні.

  • Арахіс - 50 грам
  • Кунжут - 10 грам
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Вода - 2, 5 Ст. Ложки
  • Кунжутну олію - 0, 5 чайних ложки
  • Рисовий оцет - 2, 5 чайних ложки
  • Соєвий соус - 3, 5 чайних ложки
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Гірчичний - 0, 5 чайних ложки
кус gamadari - фото крок 1
Арахіс очистіть від лушпиння і обсмажте на сковороді без масла разом з кунжутом. Потім остудіть.
кус gamadari - фото крок 2
Арахіс з кунжутом перемолоти в міксері до крихти протягом 3-х хвилин.
кус gamadari - фото крок 3
Горіхи з кунжутом змішайте з оцтом, соєвим соусом, цукром, гірчицею. Ще раз пройдіться блендером, щоб отримати однорідну консистенцію.
кус gamadari - фото крок 4
В кінці додайте обидва види масла і воду. Добре перемішайте - і можете подавати.

Схожі рецепти