Рецепт Gamadari фото

Gamadari
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Овочі , Часник
Пісні страви
На швидку руку
Соуси , До салату
Кількість порцій: 4
Час приготування: 10 хв.

Шанувальники азіатської кухні напевно хоча б раз пробували цей приголомшливий японський соус. Якщо він вам припав до смаку, то напевно ви не відязикатеся повторити його будинку. Пропоную рецепт!

Опис приготування:

Хочу поділитися з вами секретом, як приготувати Гамадарі - насичений, неймовірно апетитний і оригінальний соус. Складові, використовувані в рецепті, як і сам соус, не для всіх звичні, але при бажанні їх цілком можна знайти на полицях магазинів. На приготування у вас піде всього 10-15 хвилин, а в результаті ви отримаєте досить багато пікантного соусу.

  • Часник - 7 зубчиків
  • Кунжут - 8 чайних ложок
  • Цукор - 4 чайних ложки
  • Соєвий соус - 4 чайних ложки
  • Оцет - 3 чайних ложки
  • Саке - 2 чайних ложки
  • Імбир - 2 чайних ложки
  • Кунжутну олію - 1 Чайна ложка
  • Японський майонез - 5 чайних ложок
Gamadari - фото крок 1
1. На сухій сковороді підсушіть трохи насіння кунжуту, помішуючи.
Gamadari - фото крок 2
2. Очистіть часник і імбир, натріть на дрібній тертці.
Gamadari - фото крок 3
3. Насіння кунжуту розімніть трохи в ступці або підручними засобами.
Gamadari - фото крок 4
4. Ось, власне, майже все. Залишилося тільки з'єднати всі інгредієнти: кунжут, часник, імбир, додати цукор, соєвий соус, японський майонез (це важливо! він відрізняється від нашого), оцет, саке, кунжутну олію. Все як слід перемішайте - і соус готовий!

Схожі рецепти