Рецепт Соус «Gamadari» горіховий фото

Соус «Gamadari» горіховий
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Овочі, Помідор, Цибуля
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На святковий стіл, День народження
Соуси

Горіховий соус має оригінальний смак. Прекрасне доповнення до салатів, для бутербродів. При приготуванні соусу використані унікальні інгредієнти, що дозволяє застосовувати його в багатьох випадках.

Соус «Гамадарі» виготовляється з продуктів, які відносяться до корисних, наповнюють людину силою і здоров'ям. Соус добре застосовувати в якості добавки при виборі здорового харчування. Готується «Гамадарі» з соєвого соусу, ароматного кунжутного масла, арахісової пасти, рисового вина і очищених ядерець соняшника. Може бути вжито як підливи при приготуванні салатів, приправи до м'ясних і овочевих страв.

  • Арахісова паста - 4 Ст. Ложки
  • Вода - 180 мілілітрів
  • Соєвий соус - 4 Ст. Ложки
  • Кунжутну олію - 1, 5 Ст. Ложки
  • Оцет - 3 чайних ложки (рисовий або яблучний)
  • Рисове солодке вино - 1, 5 Ст. Ложки
  • Насіння очищені - 3 Ст. Ложки
туалетний
2. Додайте в приготовану суміш соєвий соус. Влийте оцет рисовий або яблучний (на ваш погляд). Всі компоненти ретельно перемішайте.
туалетний
4. Добре нагрійте сковороду. Насипте на неї насіння. Посмажте насіння до появи легкого золотистого кольору.

Схожі рецепти