Соус «Gamadari» горіховий
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3
Час приготування: 20 хв.
Горіховий соус має оригінальний смак. Прекрасне доповнення до салатів, для бутербродів. При приготуванні соусу використані унікальні інгредієнти, що дозволяє застосовувати його в багатьох випадках.
Опис приготування:
Соус «Гамадарі» виготовляється з продуктів, які відносяться до корисних, наповнюють людину силою і здоров'ям. Соус добре застосовувати в якості добавки при виборі здорового харчування. Готується «Гамадарі» з соєвого соусу, ароматного кунжутного масла, арахісової пасти, рисового вина і очищених ядерець соняшника. Може бути вжито як підливи при приготуванні салатів, приправи до м'ясних і овочевих страв.
- Арахісова паста - 4 Ст. Ложки
- Вода - 180 мілілітрів
- Соєвий соус - 4 Ст. Ложки
- Кунжутну олію - 1, 5 Ст. Ложки
- Оцет - 3 чайних ложки (рисовий або яблучний)
- Рисове солодке вино - 1, 5 Ст. Ложки
- Насіння очищені - 3 Ст. Ложки
1. Для початку покладіть в сотейник арахісову пасту. Додайте кунжутне масло, додайте води. Акуратно змішайте компоненти.
2. Додайте в приготовану суміш соєвий соус. Влийте оцет рисовий або яблучний (на ваш погляд). Всі компоненти ретельно перемішайте.
3. Додайте рисове вино. Всі інгредієнти ретельно змішайте. Сотейник встановіть на повільний вогонь і нагрівайте, довівши до кипіння. Постійно помішуйте, не допускайте утворення грудочок.
4. Добре нагрійте сковороду. Насипте на неї насіння. Посмажте насіння до появи легкого золотистого кольору.
5. Додайте в соус прожаренние насіння. Всі інгредієнти ретельно перемішайте. Тепер ви знаєте, як приготувати соус «Гамадарі» горіховий. Можете його використовувати в якості приправи до салатів, м'ясних і овочевих страв.