Рецепт Курземский фото

Курземский
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Литовська кухня
М'ясо
Низькокалорійні
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Курземес - блюдо латвійської кухні. Являє собою тушковане м'ясо з маринованими огірочками і вершковим соусом. Відмінне рішення для сімейного обіду або вечері. Раджу приготувати!

Блюдо традиційне латвійське, тому точно дотримуйтесь рецептуру і технологію приготування.

  • М'ясо, філе - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Огірок маринований - 1 штука
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Крем - 3 Ст. Ложки
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Вода - 200 мілілітрів
курземский - фото крок 1
1. Підготуйте необхідні інгредієнти.
курземский - фото крок 2
2. М'ясо наріжте невеликими шматочками.
курземский - фото крок 3
3. Лук наріжте кубиком.
курземский - фото крок 4
4. Лук разом з м'ясом обсмажте до напівготовності.
курземский - фото крок 5
5.Огірок дрібно наріжте, додайте в сковороду, тушкуйте все близько 30 хвилин.
курземский - фото крок 6
6. Борошно розмішайте з водою.
курземский - фото крок 7
7. Додайте сметану і перемішайте. Подавайте м'ясо з соусом, я пиляла соус прямо в сковороду і загасила всі разом.
курземский - фото крок 8
8. Смачного!

Схожі рецепти