Курземский
(покроковий рецепт з фото)
Курземес - блюдо латвійської кухні. Являє собою тушковане м'ясо з маринованими огірочками і вершковим соусом. Відмінне рішення для сімейного обіду або вечері. Раджу приготувати!
Блюдо традиційне латвійське, тому точно дотримуйтесь рецептуру і технологію приготування.
- М'ясо, філе - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Огірок маринований - 1 штука
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Вода - 200 мілілітрів
1. Підготуйте необхідні інгредієнти.
2. М'ясо наріжте невеликими шматочками.
3. Лук наріжте кубиком.
4. Лук разом з м'ясом обсмажте до напівготовності.
5.Огірок дрібно наріжте, додайте в сковороду, тушкуйте все близько 30 хвилин.
6. Борошно розмішайте з водою.
7. Додайте сметану і перемішайте. Подавайте м'ясо з соусом, я пиляла соус прямо в сковороду і загасила всі разом.
8. Смачного!