Курячі відбивні в льєзон
(покроковий рецепт з фото)
Курячі відбивні в льєзон - просте, смачне, улюблене блюдо в моєму арсеналі, до того ж з красивим загадковою назвою! Дуже смішно маленькі діти вимовляють це слівце Спробуйте, смачно!
Курячі відбивні в льєзон, рецепт яких ви знайдете нижче, дуже сподобаються тим, хто любить курку і сир. Саме ці курячі відбивні в льєзон з сиром дуже подобаються моїм дітям, тому що крім смачного сиру, при смаженні відбивних утворюється хрустка скоринка. Так як страва не зовсім дієтичне через яйця, борошна і сиру, я намагаюся подати курячі відбивні в льєзон з цвітною капустою, зеленим салатом або брокколі. Пробуйте, успіхів!
- Грудка куряча - 400 грам
- Сир - 70 грам
- Яйце - 1 штука
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Масло для смаження - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 1 За смаком
- Перець - 1 За смаком
Підготовлену курячу грудку відбити.
Посолити, поперчити.
Збити яйце, посолити, додати борошно.
Відбивну вмочити в льєзон з двох сторін, обсмажити до готовності.
Готові відбивні перекласти на тарілку, посипати сиром і поставити в мікрохвильовку або гарячу духовку, щоб розплавився сир.
Смачного!