Рецепт Курячі відбивні в льєзон фото

Курячі відбивні в льєзон
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви в паніровці , Відбивні
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Курячі відбивні в льєзон - просте, смачне, улюблене блюдо в моєму арсеналі, до того ж з красивим загадковою назвою! Дуже смішно маленькі діти вимовляють це слівце Спробуйте, смачно!

Опис приготування:

Курячі відбивні в льєзон, рецепт яких ви знайдете нижче, дуже сподобаються тим, хто любить курку і сир. Саме ці курячі відбивні в льєзон з сиром дуже подобаються моїм дітям, тому що крім смачного сиру, при смаженні відбивних утворюється хрустка скоринка. Так як страва не зовсім дієтичне через яйця, борошна і сиру, я намагаюся подати курячі відбивні в льєзон з цвітною капустою, зеленим салатом або брокколі. Пробуйте, успіхів!

  • Грудка куряча - 400 грам
  • Сир - 70 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Масло для смаження - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 За смаком
  • Перець - 1 За смаком
курячі відбивні в льєзон - фото крок 1
Підготовлену курячу грудку відбити.
курячі відбивні в льєзон - фото крок 2
Посолити, поперчити.
курячі відбивні в льєзон - фото крок 3
Збити яйце, посолити, додати борошно.
курячі відбивні в льєзон - фото крок 4
Відбивну вмочити в льєзон з двох сторін, обсмажити до готовності.
курячі відбивні в льєзон - фото крок 5
Готові відбивні перекласти на тарілку, посипати сиром і поставити в мікрохвильовку або гарячу духовку, щоб розплавився сир.
курячі відбивні в льєзон - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти