Рецепт Смажені гарячі бутерброди в льєзон фото

Смажені гарячі бутерброди в льєзон
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
М'ясо , Субпродукти , Шинка
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На швидку руку , На сніданок
Бутерброди
Кількість порцій: 2-4
Час приготування: 15 хв.

Сьогодні ми розберемо з вами, що таке льезон. Як виявилося, це суміш води, яєць і молока або вершків в перекладі з французького. Суміш використовують для зв'язування продуктів з паніруванням або чимось іншим.

Опис приготування:

Спосіб смаження продуктів, знайомий кожному кулінарові. З ним я вирішила зробити дуже простий рецепт. Ви можете ознайомитися з тим, як приготувати смажені гарячі бутерброди в льєзон. Тільки в ньому я використовувала одне яйце, молока не було. Цей варіант підійде для швидкого перекусу або сніданку. Цілком ситно і дуже легко. Чи впорається навіть дитина. Приступаємо!

  • Шинка - 50 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Плавлений сир скибочками - 4 штуки
  • Кнопка - 4 скибочки
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Паприка - За смаком
  • Кетчуп - За смаком
смажені гарячі бутерброди в льєзон - фото крок 1
Яйця збийте з сіллю і паприкою. За бажанням додайте вершки або молоко.
смажені гарячі бутерброди в льєзон - фото крок 2
Скибочки хліба або батона умочіть в яйце з обох сторін.
смажені гарячі бутерброди в льєзон - фото крок 3
Обсмажте батон з обох сторін в розігрітій олії.
смажені гарячі бутерброди в льєзон - фото крок 4
Одну сторону промажьте кетчупом.
смажені гарячі бутерброди в льєзон - фото крок 5
Зверху покладіть скибочки шинки і сиру. Можете влити яйце.
смажені гарячі бутерброди в льєзон - фото крок 6
Дайте розплавитися сиру під кришкою одну хвилинку. Бутерброди готові! Ситного вам сніданку!

Схожі рецепти