Смажені гарячі бутерброди в льєзон
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні ми розберемо з вами, що таке льезон. Як виявилося, це суміш води, яєць і молока або вершків в перекладі з французького. Суміш використовують для зв'язування продуктів з паніруванням або чимось іншим.
Спосіб смаження продуктів, знайомий кожному кулінарові. З ним я вирішила зробити дуже простий рецепт. Ви можете ознайомитися з тим, як приготувати смажені гарячі бутерброди в льєзон. Тільки в ньому я використовувала одне яйце, молока не було. Цей варіант підійде для швидкого перекусу або сніданку. Цілком ситно і дуже легко. Чи впорається навіть дитина. Приступаємо!
- Шинка - 50 грам
- Яйце - 2 штуки
- Плавлений сир скибочками - 4 штуки
- Кнопка - 4 скибочки
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Паприка - За смаком
- Кетчуп - За смаком
Яйця збийте з сіллю і паприкою. За бажанням додайте вершки або молоко.
Скибочки хліба або батона умочіть в яйце з обох сторін.
Обсмажте батон з обох сторін в розігрітій олії.
Одну сторону промажьте кетчупом.
Зверху покладіть скибочки шинки і сиру. Можете влити яйце.
Дайте розплавитися сиру під кришкою одну хвилинку. Бутерброди готові! Ситного вам сніданку!