Курячі рулетики, запечені в томатної заливки
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Смачне і нескладне в приготуванні блюдо обов'язково порадує Ваших гостей за новорічним столом! Рулети з курячого філе з сиром і маринованими грибочками в заливці з кетчупу"Махеев'" .
Опис приготування:
У начинку можна додавати не тільки зазначені інгредієнти, можна змінювати і доповнювати. Гриби можуть бути свіжі або смажені. Також це можуть бути різні овочі.
- Куряче філе - 700 грам
- Сир тертий - 50 грам
- Гриби мариновані - 70 грам
- Гірчиця російська"ТМ Махеев'" - 3 Ст. Ложки
- Кетчуп "Махеев'" - 2 Ст. Ложки
- Вершки - 300 мілілітрів
- Часник - 4 зубчики
- Сіль, перець, зелень - За смаком
1. Куряче філе помийте, обсушити, накрийте плівкою і відбийте молоточком для м'яса.
2. Додати сіль, поперчіть, змастіть кожне філе гірчицею Російської"ТМ Махеев'" .
3. Покладіть по 1-2 грибочка.
4. Додайте трохи нарізаної зелені.
5. Викладіть тертий сир, згорніть рулетиком і скріпіть зубочисткою.
6. Для заливки змішайте кетчуп, вершки і подрібнений часник.
7. Викладіть рулетики у жароміцних форму і залийте заливкою. Запікайте в розігрітій
До 180 градусів духовці близько 40 хвилин.
До 180 градусів духовці близько 40 хвилин.
8. Готово!