Лук в томатної заливки на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Кожна господиня в розпал періоду сезонних овочів і фруктів намагається заготовити про запас багато смакоти, для того щоб і взимку можна було побалувати своїх рідних і близьких різноманітністю страв на столі.
Консерви з томатами дуже популярні у багатьох господинь. Кислота, притаманна помідорів, дозволять консервувати з додаванням мінімальної кількості оцту. Завдяки цьому смак готових салатів і заправок виходить більш реальним і ароматним. У цьому рецепті я хочу детально розповісти, як приготувати лук в томатної заливки на зиму. Особливість цієї заготовки в тому, що томатний соус готується з свіжих помідорів, завдяки чому смак цибулі виходить просто дивовижним. Такий лук можна подавати як доповнення до картоплі чи каші, в якості салату. Також використовувати для приготування різноманітних супів, у вигляді заправки. Приготуйте і ви такий смачний цибулю в ароматної томатної заливці.
- Перець болгарський - 2 штуки
- Лук білий - 4 штуки
- Помідори - 3 штуки
- Оцет 9% - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Цукор - 1 Чайна ложка