Куряче філе з квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Куряче філе з квасолею - класне блюдо, яке готується буквально за 20 хвилин з підручних інгредієнтів, проте виходить дивно смачним. Гарна ідея швидкого і смачного буденного вечері.
Не знаю, як ви, а я вважаю протиприродним витрачати на приготування їжі більше півгодини. Немає, з нагоди свята приготувати щось дійсно складне і екстраординарне - це будь ласка, згодна. Але в звичайний будній день витрачати час, а то і більше, на приготування їжі… Я не можу собі цього дозволити, я вчуся і працюю, у мене не так багато вільного часу, а в світі ще так багато всього цікавого і незвіданого, що я не можу собі дозволити витрачати багато часу на те, щоб просто вгамувати голод
Тому я люблю страви, які готуються швидко, для 20-30 хвилин, але в той же час є повноцінними гарячими стравами, а не якимось фастфудом. Ось куряче філе з квасолею - саме таке блюдо, яке нескладно приготувати навіть в тому випадку, якщо ти втомлений прийшов з роботи, а в холодильнику - шаром покати. Куряче філе можна завжди мати в замороженому вигляді в холодильнику, квасоля консервована взагалі зберігається місяцями. 20 хвилин, взагалі ніякої метушні, мінімум інгредієнтів - і смачне, естетично і нарядно виглядає блюдо у вас на тарілці. Ну не казка чи?
Для всіх зацікавлених розповідаю, як приготувати куряче філе з квасолею - одне з моїх чергових буденних страв.
Удачі в приготуванні!
- Куряча грудка - 1 штука
- Спеції - 3 чайних ложки (сіль, чорний і червоний перець, кмин, паприка, часниковий порошок - за смаком)
- Квасоля консервована - 450 грам
- Сир - 50 грам (для подачі (опціонально))
- Помідор - 1 штука (для подачі (опціонально))
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки