Куряче філе з ароматним рисом
(покроковий рецепт з фото)
Гарнір з рисом і овочами плюс соковита куряча грудка - це дуже смачно і ситно! При цьому блюдо дуже просте і швидке в приготуванні. Чудовий обід або вечерю! Пригощайтеся!
Як приготувати куряче філе з ароматним рисом, читайте в покроковому рецепті. Блюдо цілком можна подати і на святковий стіл! Виглядає воно дуже апетитно і ефектно. Ваші гості будуть задоволені!
- Куряче філе - 600 грам
- Мал - 200 грам
- Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Перець червоний солодкий - 1 штука
- Часник - 1 штука
- Corizo - 100-150 грам (або інша сиров'ялена ковбаса)
- Маслини - 50 грам
- Петрушка - пучок (невеликий)
- Сіль - За смаком
- Перець мелений - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Філе грудки або іншій частині помийте і розріжте уздовж навпіл, якщо філе велике. Додати сіль, поперчіть за смаком.
У сковороду або чашу мультиварки влийте половину оливкової олії, обсмажте грудки з двох сторін. На сковороді смажити 7-10 хвилин з кожного боку, в мультиварці - по 12-15 хвилин на режимі смаження до рум'яної скоринки.
Поки готується грудка, промийте рис і поставте варитися до готовності в підсоленій воді.
Тим часом наріжте цибулю, часник, ковбасу і перець.
У сковороду налийте масло, що залишилося. Якщо грудку смажили на сковороді, то можна використовувати її ж. Спочатку обсмажуємо цибулю, потім додаємо перець, часник і в останню чергу на 1-2 хвилини ковбасу.
Готовий рис і маслини додайте в сковороду, посоліть все за смаком і акуратно перемішайте.
Порубати зелень. На блюдо викладіть рис, зверху - куряче філе, посипте свіжою зеленню.
Смачного!