Рецепт Запечена короп з ароматним картоплею фото

Запечена короп з ароматним картоплею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Риба та морепродукти, Картопля, Короп
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Гарніри

Люблю такі страви: і риба, і гарнір - все готується разом. Дуже просто і дуже смачно. Крім того, все запікається, а не смажиться, а значить ще й корисне. Заходьте і дивіться ідею здорового вечері.

У цій страві можна використовувати будь-яку рибу: прекрасно підійде сазан, річкова форель або навіть скумбрія. В іншому ж рекомендую дотримуватися рецептуру.

  • Короп - 1 штука
  • Лимон - 4 часточки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
  • Картопля - 8 штук
  • Розмарин - 1 штука
  • Часник - 3 зубчики
  • Кріп - 4 штуки
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
запечена короп з ароматним картоплею - фото крок 1
1. Carpe чистий, видаліть зябра і нутрощі.
запечена короп з ароматним картоплею - фото крок 2
2. Викладіть на пергамент, приправити сіллю, поперчіть, змастіть маслом.
запечена короп з ароматним картоплею - фото крок 3
3. Картопля почистіть і наріжте на часточки.
запечена короп з ароматним картоплею - фото крок 4
4. Змішайте рубані листочки розмарину, зубчик часнику і ложку масла.
запечена короп з ароматним картоплею - фото крок 5
5. Викладіть картоплю навколо коропа. Половину полийте розмариновою маслом, другу половину посипте рубаним кропом і часником з олією.
запечена короп з ароматним картоплею - фото крок 6
6. Запікайте при 180 градусах близько 40 хвилин. При подачі зробіть надрізи і вставте туди скибочки лимона.
запечена короп з ароматним картоплею - фото крок 7
7. Смачного!

Схожі рецепти