Запечена короп з розмарином
(покроковий рецепт з фото)
Короп - це завжди дуже смачно! Але саме короп за цим рецептом більш дієтичний, т.К. Він запечений, а не смажений в олії. А вже який аромат додає йому маринад з часником і розмарином! приголомшливо!
За цим рецептом можна запекти не тільки коропа, але і будь-яку іншу рибу. Також в маринад можна додати мед, він привнесе незвичайну трохи солодкуватий нотку.
- Короп - 1 штука
- Лимон - 1 штука
- Розмарин - 4 штуки
- Часник - 4 зубчики
- Соєвий соус - 100 мілілітрів
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
1. Carpe чистий, попатраєте, зробіть кілька неглибоких надрізів.
2. Для маринаду змішайте соєвий соус, олія, листочки розмарину, часник, пропущений через прес і сік половини лимона.
3. Залийте коропа маринадом, залиште його на кілька годин.
4. Викладіть на деко, застелене пергаментом. У прорізи вкладіть часточки другої половини лимона.
5. Запікайте в духовці при 180 градусів близько 45 хвилин. Смачного!