Рецепт Запечена яловича вирізка з розмарином фото

Запечена яловича вирізка з розмарином
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
М'ясо, Яловичина, Говяжа вирізка
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл, День народження
Гарячі страви

Приголомшливо ніжне, ароматне і апетитне блюдо я хочу запропонувати вам на пробу. Соковите м'ясо, томління при низькій температурі в духовці, напевно підкорить ваше серце Запам'ятовуйте рецепт!

Перед вами простий і зрозумілий спосіб, як приготувати запечену яловичу вирізку з розмарином. В даному випадку м'ясо залишається соковитим всередині і рожевим. Блюдо відмінно підійде навіть для святкового столу. Воно чудово поєднується з будь-якими гарнірами, овочами і соусом. Однозначно не можна пройти повз

  • Говяжа вирізка - 2-2.5 кілограма
  • Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
  • Розмарин - 12-15 штук (гілочок)
  • Сіль і перець - За смаком
запечена яловича вирізка з розмарином - фото крок 1
1. Вирізку вимийте, обсушити і викладіть на деко, застелений фольгою. Перев'яжіть щільною ниткою, щоб м'ясо добре тримало форму.
запечена яловича вирізка з розмарином - фото крок 2
2. Посоліть і поперчіть за смаком. Повапните з усіх боків 2 ложками олії.
запечена яловича вирізка з розмарином - фото крок 3
3. Розподіліть розмарин. Маслом, що залишилося змастіть гілочки. Надішліть деко в розігріту до 135 градусів духовку.
запечена яловича вирізка з розмарином - фото крок 4
4. Запікайте приблизно 75-90 хвилин. Після накрийте фольгою і залиште на 20 хвилин відпочити.
запечена яловича вирізка з розмарином - фото крок 5
5. Вийшла ось така красива запечена яловича вирізка з розмарином. Смачного!

Схожі рецепти