Запечена яловича вирізка з розмарином
(покроковий рецепт з фото)
Приголомшливо ніжне, ароматне і апетитне блюдо я хочу запропонувати вам на пробу. Соковите м'ясо, томління при низькій температурі в духовці, напевно підкорить ваше серце Запам'ятовуйте рецепт!
Перед вами простий і зрозумілий спосіб, як приготувати запечену яловичу вирізку з розмарином. В даному випадку м'ясо залишається соковитим всередині і рожевим. Блюдо відмінно підійде навіть для святкового столу. Воно чудово поєднується з будь-якими гарнірами, овочами і соусом. Однозначно не можна пройти повз
- Говяжа вирізка - 2-2.5 кілограма
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Розмарин - 12-15 штук (гілочок)
- Сіль і перець - За смаком
1. Вирізку вимийте, обсушити і викладіть на деко, застелений фольгою. Перев'яжіть щільною ниткою, щоб м'ясо добре тримало форму.
2. Посоліть і поперчіть за смаком. Повапните з усіх боків 2 ложками олії.
3. Розподіліть розмарин. Маслом, що залишилося змастіть гілочки. Надішліть деко в розігріту до 135 градусів духовку.
4. Запікайте приблизно 75-90 хвилин. Після накрийте фольгою і залиште на 20 хвилин відпочити.
5. Вийшла ось така красива запечена яловича вирізка з розмарином. Смачного!