Яловича вирізка в томатному соусі
(покроковий рецепт з фото)
Яловичина в томатному соусі, приготована за цим рецептом, виходить дуже соковитою і ароматною. Це чудове блюдо кавказької кухні не залишить байдужими нікого з ваших гостей.
Як приготувати яловичу вирізку в томатному соусі, яку, варто відзначити, можна використовувати як в якості повсякденного страви, так і для прикраси святкового столу, прочитайте в моєму рецепті. До того ж, рецепт має масу варіантів для другого: яловича вирізка прекрасно підходить до гарнірів з рису, печених овочів і макаронів!
- Яловичина - 1 кілограм
- Перецьь болгарський - 2 штуки
- Цибуля - 2 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Рослинна олія - 5 чайних ложок
Обсмажте яловичину на рослинній олії в товстостінній посуді. Після чого м'ясо викладіть на тарілку.
Ріпчаста цибуля, нарізаний півкільцями або подрібніше, обсмажте в олії, на якому раніше смажили м'ясо.
Добавьтете до цибулі нарізаний болгарський перець.
Перемішайте з томатною пастою.
Надішліть м'ясо до підсмаженим овочам, додайте 100 грам води або бульйону. Всі інгредієнти перемішайте, накрийте кришкою і тушкуйте протягом 1 годину, періодично помішуючи. Для 10 Готовності хвилин солі, поперчіть.
Готове м'ясо посипте подрібненим часником, перемішайте, накрийте кришкою і дайте страві настоятися протягом декількох хвилин.