Рецепт Яловича вирізка в томатному соусі фото

Яловича вирізка в томатному соусі
(покроковий рецепт з фото)

Шотландська кухня
М'ясо, Яловичина
ПП рецепти
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Яловичина в томатному соусі, приготована за цим рецептом, виходить дуже соковитою і ароматною. Це чудове блюдо кавказької кухні не залишить байдужими нікого з ваших гостей.

Як приготувати яловичу вирізку в томатному соусі, яку, варто відзначити, можна використовувати як в якості повсякденного страви, так і для прикраси святкового столу, прочитайте в моєму рецепті. До того ж, рецепт має масу варіантів для другого: яловича вирізка прекрасно підходить до гарнірів з рису, печених овочів і макаронів!

  • Яловичина - 1 кілограм
  • Перецьь болгарський - 2 штуки
  • Цибуля - 2 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Рослинна олія - 5 чайних ложок
яловича вирізка в томатному соусі - фото крок 1
Обсмажте яловичину на рослинній олії в товстостінній посуді. Після чого м'ясо викладіть на тарілку.
яловича вирізка в томатному соусі - фото крок 2
Ріпчаста цибуля, нарізаний півкільцями або подрібніше, обсмажте в олії, на якому раніше смажили м'ясо.
яловича вирізка в томатному соусі - фото крок 3
Добавьтете до цибулі нарізаний болгарський перець.
яловича вирізка в томатному соусі - фото крок 4
Перемішайте з томатною пастою.
яловича вирізка в томатному соусі - фото крок 5
Надішліть м'ясо до підсмаженим овочам, додайте 100 грам води або бульйону. Всі інгредієнти перемішайте, накрийте кришкою і тушкуйте протягом 1 годину, періодично помішуючи. Для 10 Готовності хвилин солі, поперчіть.
яловича вирізка в томатному соусі - фото крок 6
Готове м'ясо посипте подрібненим часником, перемішайте, накрийте кришкою і дайте страві настоятися протягом декількох хвилин.

Схожі рецепти