Вирізка в вершково-грибному соусі
(покроковий рецепт з фото)
Як незрівнянно приготувати вирізку в домашніх умовах, ви побачите прямо зараз. Зі звичайного м'яса виходить ніжне, соковите блюдо, яке стане і в будні, і в свято. Подаємо з улюбленим гарніром.
М'ясо за цим рецептом виходить неймовірно ніжним. Це досягається завдяки чудовому грибного соусу на основі вершків. Блюдо із захопленням зустрічають мої гості, тому в свята теж іноді його готую. Загалом, рекомендую рецепт, як приготувати вирізку в вершково-грибному соусі.
- Свиняча вирізка - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Печериці - 300 грам
- Борошно - 2 чайних ложки
- Соєвий соус - 2 чайних ложки
- Вершки 20% - 400 мілілітрів
- Сіль - За смаком
Вирізку очистіть від жиру і плівок, потім наріжте на шматочки товщиною в 1, 5 см.
Вирізку обсмажте на сковороді (по 2-3 хвилини з кожного боку). Після цього перекладіть її на тарілку, загорніть у фольгу і зберігайте в теплі.
Цибуля обсмажте на сковороді, постійно помішуючи. Потім до нього додайте нарізані пластинками печериці, обсмажуйте 4-5 хвилин.
Додайте борошно, обсмажуйте суміш протягом хвилини, постійно помішуючи. Влийте вершки і соєвий соус, також додайте сіль, варіть до невеликого загустіння. Додайте вирізку і тушкуйте пару хвилин під закритою кришкою на повільному вогні. Готово!