Куряча «Кесаділья»
(покроковий рецепт з фото)
Кесаділья - мексиканське блюдо швидкого приготування - коржик з пшеничного або кукурудзяного борошна з начинкою. Традиційно в кесаділью додають тільки сир, але я вирішила "вставити свої п'ять копійок"
Кесаділья - одне з улюблених страв мексиканців. Начинка блюда може бути будь-який - гострої, солодкої, овочевий, фруктової або ж м'ясної. Але однією з найсмачніших, ніжних і при цьому низькокалорійних є кесаділья з куркою. Рецепт її приготування дуже простий, що робить її особливо привабливою.
- Тортілья - 5 штук
- Куряче філе - 250 грам
- Гриби - 5-7 штук
- Перець болгарський - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Кмин - 1/4 чайних ложки
- Сир тертий - 70 грам
- Сіль, перець - За смаком
1. Обсмажте невеликі шматочки м'яса, приправлені сіллю, перцем і кмином до готовності.
2. На іншій сковороді згасити нарізані часточками гриби, перець болгарський і цибулю.
3. Підігрійте тортилью на сковороді і помістіть на одну половину трохи м'яса, овочів і тертого сиру.
4. Обсмажте кесаділью по 2-3 хвилини з кожного боку. Смачного!