Рецепт Куряча «Кесаділья» фото

Куряча «Кесаділья»
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
Птах , Курка
Роздільне харчування
На обід , На вечерю , На полуденок , На швидку руку
Кесаділья
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

Кесаділья - мексиканське блюдо швидкого приготування - коржик з пшеничного або кукурудзяного борошна з начинкою. Традиційно в кесаділью додають тільки сир, але я вирішила"вставити свої п'ять копійок"

Опис приготування:

Кесаділья - одне з улюблених страв мексиканців. Начинка блюда може бути будь-який - гострої, солодкої, овочевий, фруктової або ж м'ясної. Але однією з найсмачніших, ніжних і при цьому низькокалорійних є кесаділья з куркою. Рецепт її приготування дуже простий, що робить її особливо привабливою.

  • Тортілья - 5 штук
  • Куряче філе - 250 грам
  • Гриби - 5-7 штук
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Кмин - 1/4 чайних ложки
  • Сир тертий - 70 грам
  • Сіль, перець - За смаком
куряча
1. Обсмажте невеликі шматочки м'яса, приправлені сіллю, перцем і кмином до готовності.
куряча
2. На іншій сковороді згасити нарізані часточками гриби, перець болгарський і цибулю.
куряча
3. Підігрійте тортилью на сковороді і помістіть на одну половину трохи м'яса, овочів і тертого сиру.
куряча
4. Обсмажте кесаділью по 2-3 хвилини з кожного боку. Смачного!

Схожі рецепти