Курник в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Вирішив спробувати приготувати курник в мультиварці. Вийшло дуже смачно, робив один шар начинки. Нижче рецепт курника в мультиварці з фото.
Якщо ви любите пироги, ви повинні любити курник. Курники можна готувати не тільки в духовці, але і в мультиварці. Тому я покажу вам, як приготувати курник в мультиварці.
- Кефір - 100 мілілітрів
- Крем - 100 мілілітрів
- Масло вершкової - 230 грам(200г для тесту, 30г в начинку)
- Сіль - 1 Чайна ложка(1 ç.l. В тісто, за смаком для начинки)
- Сода - 1 щіпка
- Борошно - 400-450 грам
- Куряче філе - 400 грам
- Картопля - 4-5 штук
- Печериці консервовані - 200 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
Розтоплюємо масло.
Після змішуємо кефір, сметану, додаємо дрібку соди і сіль.
Заливаємо в миску розтоплене масло і починаємо перемішувати. Потроху додаємо в суміш борошно і починаємо змішувати. Безлад, поки тісто не набуде м'якість і пластичність. Ми залишаємо тісто в холодильнику на 1, 5-2 годину. Попередньо його можна загорнути в поліетилен або змастити олією і залишити в мисці.
Тепер готуємо начинку. Смажимо цибулю в рослинній олії на сковорідці. Як тільки він став м'яким підсипає печериці, додаємо сіль і смажимо 5-7 хвилин.
Готуємо куряче філе - дрібно нарізати і посолити. Нарізаємо картоплю на дрібні шматочки.
Виймаємо тісто з холодильника, розрізаємо на дві нерівні частини і розгортаємо. Більшу частину вистилає на поверхні каструлі.
Тепер висипаємо по черзі зверху:
Половину картоплі
Курку
Печериці з цибулею
Другу половину картоплі
Посипаємо шматочками вершкового масла
Половину картоплі
Курку
Печериці з цибулею
Другу половину картоплі
Посипаємо шматочками вершкового масла
Коли все це зробили, накриваємо пиріг тестом. Рецепт приготування страви в мультиварці відрізняється від класичного в основному тривалістю запікання. Ставимо спочатку на режим запікання на 65 хвилин. Коли почуєте звуковий сигнал, вибираємо той же режим, але 40 хвилин. Курат готовий, його можна подавати до столу!