Рецепт Курник в мультиварці фото

Курник в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина
Низькокалорійні
На обід , На святковий стіл , Святковий обід
Випічка , Сідало
Кількість порцій: 6

Вирішив спробувати приготувати курник в мультиварці. Вийшло дуже смачно, робив один шар начинки. Нижче рецепт курника в мультиварці з фото.

Опис приготування:

Якщо ви любите пироги, ви повинні любити курник. Курники можна готувати не тільки в духовці, але і в мультиварці. Тому я покажу вам, як приготувати курник в мультиварці.

  • Кефір - 100 мілілітрів
  • Крем - 100 мілілітрів
  • Масло вершкової - 230 грам(200г для тесту, 30г в начинку)
  • Сіль - 1 Чайна ложка(1 ç.l. В тісто, за смаком для начинки)
  • Сода - 1 щіпка
  • Борошно - 400-450 грам
  • Куряче філе - 400 грам
  • Картопля - 4-5 штук
  • Печериці консервовані - 200 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
курник в мультиварці - фото крок 1
Розтоплюємо масло.
курник в мультиварці - фото крок 2
Після змішуємо кефір, сметану, додаємо дрібку соди і сіль.
курник в мультиварці - фото крок 3
Заливаємо в миску розтоплене масло і починаємо перемішувати. Потроху додаємо в суміш борошно і починаємо змішувати. Безлад, поки тісто не набуде м'якість і пластичність. Ми залишаємо тісто в холодильнику на 1, 5-2 годину. Попередньо його можна загорнути в поліетилен або змастити олією і залишити в мисці.
курник в мультиварці - фото крок 4
Тепер готуємо начинку. Смажимо цибулю в рослинній олії на сковорідці. Як тільки він став м'яким підсипає печериці, додаємо сіль і смажимо 5-7 хвилин.
курник в мультиварці - фото крок 5
Готуємо куряче філе - дрібно нарізати і посолити. Нарізаємо картоплю на дрібні шматочки.
курник в мультиварці - фото крок 6
Виймаємо тісто з холодильника, розрізаємо на дві нерівні частини і розгортаємо. Більшу частину вистилає на поверхні каструлі.
курник в мультиварці - фото крок 7
Тепер висипаємо по черзі зверху:
Половину картоплі
Курку
Печериці з цибулею
Другу половину картоплі
Посипаємо шматочками вершкового масла
курник в мультиварці - фото крок 8
Коли все це зробили, накриваємо пиріг тестом. Рецепт приготування страви в мультиварці відрізняється від класичного в основному тривалістю запікання. Ставимо спочатку на режим запікання на 65 хвилин. Коли почуєте звуковий сигнал, вибираємо той же режим, але 40 хвилин. Курат готовий, його можна подавати до столу!

Схожі рецепти