Рецепт Курка з оливками по-іспанськи фото

Курка з оливками по-іспанськи
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Птах, Фрукти, Курка, Оливки, Сухофрукти
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Рецепт тушкованою курки родом із сонячної Іспанії. Маринують м'ясо протягом декількох годин, потім запікайте в духовці. Рецепт, як приготувати курку з оливками по-іспанськи, порадує вас смаком.

Куряче м'ясо можна подавати з відвареним рисом, гречкой, запеченою картоплею, з пюре або пастою. Можете купити частини курки або цілу тушку і розділити її на шматочки. Підійдуть курячі стегна, гомілки, крила, грудка. Подавайте м'ясо гарячим, можна і зовсім без гарніру з скибочкою білого хліба.

  • Оливкова олія - 1/4 склянки
  • Червоний винний оцет - 1/4 склянки
  • Орегано - 2 чайних ложки (а якщо сушений, тоді 1 )
  • Сіль, перець - За смаком
  • Часниковий порошок - 0, 5 чайних ложки
  • Лавровий лист - 3 штуки
  • Ізюм - 0, 5 склянки
  • Зелені оливки - 1/4 склянки (без кісточок )
  • Куряче м'ясо - 1, 5 кілограма (будь-які частини)
  • Сухе біле вино - 0, 5 склянки
курка з оливками по-іспанськи - фото крок 1
1. У миску викладіть інгредієнти для маринаду: оливкова олія, оцет, орегано, сіль, часниковий порошок, мелений перець, лавровий лист, родзинки, оливки, порізані навпіл. Гострим ножем зробіть кілька проколів в кожній частині м'яса. Викладіть його в миску до маринаду і залиште на кілька годин або на ніч в холодильнику.
курка з оливками по-іспанськи - фото крок 2
2. Викладіть куряче м'ясо в жаротривку форму для духовки.
курка з оливками по-іспанськи - фото крок 3
3. Додайте маринад, вино, посипте цукровим піском.
курка з оливками по-іспанськи - фото крок 4
4. Надішліть форму в розігрітий до 170 градусів духовку на 45 хвилин. Перед подачею на стіл приберіть лавровий лист.

Схожі рецепти