Рецепт Курка з оливками по-іспанськи фото

Курка з оливками по-іспанськи
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Птах , Фрукти , Курка , Оливки , Сухофрукти
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 5
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Рецепт тушкованою курки родом із сонячної Іспанії. Маринують м'ясо протягом декількох годин, потім запікайте в духовці. Рецепт, як приготувати курку з оливками по-іспанськи, порадує вас смаком.

Опис приготування:

Куряче м'ясо можна подавати з відвареним рисом, гречкой, запеченою картоплею, з пюре або пастою. Можете купити частини курки або цілу тушку і розділити її на шматочки. Підійдуть курячі стегна, гомілки, крила, грудка. Подавайте м'ясо гарячим, можна і зовсім без гарніру з скибочкою білого хліба.

  • Оливкова олія - 1/4 склянки
  • Червоний винний оцет - 1/4 склянки
  • Орегано - 2 чайних ложки (а якщо сушений, тоді 1 )
  • Сіль, перець - За смаком
  • Часниковий порошок - 0, 5 чайних ложки
  • Лавровий лист - 3 штуки
  • Ізюм - 0, 5 склянки
  • Зелені оливки - 1/4 склянки (без кісточок )
  • Куряче м'ясо - 1, 5 кілограма (будь-які частини)
  • Сухе біле вино - 0, 5 склянки
курка з оливками по-іспанськи - фото крок 1
1. У миску викладіть інгредієнти для маринаду: оливкова олія, оцет, орегано, сіль, часниковий порошок, мелений перець, лавровий лист, родзинки, оливки, порізані навпіл. Гострим ножем зробіть кілька проколів в кожній частині м'яса. Викладіть його в миску до маринаду і залиште на кілька годин або на ніч в холодильнику.
курка з оливками по-іспанськи - фото крок 2
2. Викладіть куряче м'ясо в жаротривку форму для духовки.
курка з оливками по-іспанськи - фото крок 3
3. Додайте маринад, вино, посипте цукровим піском.
курка з оливками по-іспанськи - фото крок 4
4. Надішліть форму в розігрітий до 170 градусів духовку на 45 хвилин. Перед подачею на стіл приберіть лавровий лист.

Схожі рецепти