Фаршировані яйця по-іспанськи
(покроковий рецепт з фото)
Якщо святковий, а, може, навіть і щоденне меню вимагає різноманітності, погляньте на цей рецепт. Всього 20 хвилин вашого часу потрібно, щоб зробити приголомшливо смачну і оригінальну закуску.
Хочу запропонувати вам спробувати повторити на своїй кухні цю цікаву ідею, як приготувати фаршировані яйця по-іспанськи. Якщо вам вдалося знайти чоризо, то цю закуску обов'язково варто зробити. Втім, можна спробувати замінити її і який-небудь інший пікантною ковбаскою. Начинка дуже ніжна і смачна, а зовнішній вигляд - вище всяких похвал. Рекомендую на замітку!
- Яйця - 12 штук (зварені круто)
- Corizo - 100 грам
- Солодкий перець - 3 Ст. Ложки (консервований)
- Оливки - 3 Ст. Ложки (або маслини)
- Каперсами - 2 Ст. Ложки
- Петрушка - 1 Ст. Ложка(+ для подачі)
- Майонез - 4 Ст. Ложки (приблизно)
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка
- Сіль, перець, паприка - За смаком
1. Насамперед зваріть і добре остудіть яйця. Чоризо наріжте невеликими кубиками, обсмажте і викладіть на паперовий рушник, щоб видалити зайвий жир.
2. Яйця очистіть, наріжте половинками і акуратно дістаньте жовтки.
3. У глибокій мисці з'єднайте нарізаний перець, жовтки, подрібнені оливки і каперси, зелень. Додайте майонез, гірчицю, сіль і перець за смаком.
4. Ретельно перемішайте всі до однорідності.
5. Відсаджувати начинку найкраще через кондитерську насадку.
6. Після присипте трохи паприкою.
7. Corizo.
8. І свіжої петрушкою. Усе, фаршировані яйця по-іспанськи в домашніх умовах готові.
Дуже смачно!
Дуже смачно!