Рецепт Смажена кілька по-іспанськи фото

Смажена кілька по-іспанськи
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Іспанська кухня
Риба та морепродукти
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Багато хто любить смажену рибку. А вже якщо вона виходить смачною, хрусткою, золотистої… Сьогодні я хочу запропонувати Вам дуже простий, але дуже смачний варіант. Заходьте і угощайтесь!

Ця рибка відноситься до кухні приморській Андалусії і називається Boquerones en adobo. Там воно готується в будь-яких ресторанах і кафе, та й коштує не так дорого. Маринувати її можна від 2 до 12 годин і смажити її потрібно в добре розігрітій олії. Це дозволить отримати хрустку скоринки, але рибка при цьому залишиться соковитою. Для швидкого покриття риби борошном, зручніше покласти борошно і рибу в контейнер, закрити кришкою і потрясти. Сіль регулюйте на свій смак, але врахуйте, що маринад повинен бути трохи пересолений. Смачного!

  • Kilkee - 500 грам
  • Часник - 4 зубчики
  • Паприка - 1/2 Ст. Ложки
  • Спеції - 1/2 чайних ложки (прованські трави)
  • Вода - 1/2 склянки
  • Бальзамик - 1/2 чайних ложки
  • Сіль - 1/4 чайних ложки
  • Перець духмяний - За смаком
  • Масло оливкове - 300 мілілітрів
  • Борошно - 150 грам
смажена кілька по-іспанськи - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
смажена кілька по-іспанськи - фото крок 2
Очистіть рибу від голови і нутрощів.
смажена кілька по-іспанськи - фото крок 3
Натріть часник, додайте спеції, олія, бальзамик, сіль, паприка, перемішайте. Влийте воду, опустіть підготовлену рибу. Залиште на дві години.
смажена кілька по-іспанськи - фото крок 4
Обваляйте рибу в борошні.
смажена кілька по-іспанськи - фото крок 5
Розігрійте масло і обсмажте кільку по одній хвилині з кожної сторони до золотистої скоринки.
смажена кілька по-іспанськи - фото крок 6
Покладіть на тарілку паперову серветку і перекладіть на неї готову рибу.
смажена кілька по-іспанськи - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти