Кілька з овочами на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Багато хто любить консерви рибні, але боятися їх готувати. Я розповім вам відмінний рецепт кільки з овочами на зиму, все дуже смачно, просто і легко. А який смак? ! Кисло-солодкий, рибний, спробуйте!
Отже, розповім вам, як приготувати кільку з овочами на зиму. Перше, це розморожування риби. Розморожувати потрібно повільно, при кімнатній температурі, не можна класти рибу в гарячу воду тощо. Обов'язково промийте під проточною холодною водою, відкиньте на друшляк, щоб стекла зайва вода. Очистіть рибку від нутрощів і голів. Підготуйте овочі, все вимийте, очистіть. Кількість масла на ваш розсуд, я ллю рівно стільки, щоб обсмажити трохи морква. Любіть по-жирніше? додайте більше. Термін зберігання не залежить від кількості масла, це тільки справа смаку. Детальніше дивіться в моєму рецепті!
- Kilkee (морожена) - 1 кілограм
- Помідор - 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста - 500 грам
- Морква - 500 грам
- Масло рослинне - За смаком
- Оцет столовий 9% - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 1, 5 Ст. Ложки
- Перець чорний мелений - За смаком
1. Підготуйте продукти. Приступимо!
2. Кільку необхідно розморозити при кімнатній температурі, промийте під проточною водою, видаліть голови і нутрощі.
3. Очистіть цибулю, вимийте помідори, пропустіть овочі через м'ясорубку.
4. Очищену моркву натріть на крупній тертці.
5. У каструлю (з подвійним дном або антипригарним) налийте олії трохи і обсмажуйте морква кілька хвилин. Додайте цибульний-томатну масу, перемішайте і доведіть до кипіння.
6. Покладіть в каструлю рибку.
7. Додайте сіль, цукор, перець і перемішайте обережно. Закрийте каструлю кришкою і млоїте з моменту закипання півтори години.
8. Влийте оцет, можна додати ароматні трави на цьому етапі. Гасіть ще 5 хвилин.
9. Добре вимийте і простерилизуйте банки і кришки. Покладіть гарячий салат в гарячі банки, закатати. Зберігайте в прохолодному місці після охолодження.
10. Вийшло 4 баночки по 0.5 L.
Пробуйте!
Пробуйте!