Смажена кілька
(покроковий рецепт з фото)
Смачний, ситний, швидкий і дуже простий рецепт смаженої кільки перед вами. Рекомендую спробувати, бо це дуже просте, незважаючи на всю його бюджетность, страва! Відмінно доповнить картоплю в мундирах.
Такий рецепт приготування смаженої кільки - справжня знахідка! Спробуйте це блюдо, оціните його прекрасний смак і ніжний аромат! Я постаралася переосмислити класику і додати сюди цікаві компоненти в паніровці, а замість яйця використовувала сік!
- Kilkee - 500 грам
- Борошно - 100 грам
- Зерно зернових - 50 грам
- Кунжут - 40 грам
- Лимонний сік - 5 Ст. Ложок
- Спеції - За смаком
- Масло оливкове - За смаком (для смаження)
1. Змішаємо просіяне борошно, кукурудзяну крупу (або мука) і кунжут, сюди ж додамо спеції.
2. Рибу промиємо і відкинемо на друшляк. Далі в окрему мисочку вичавлюємо лимонний сік, кожну рибку спочатку занурюємо в сік, а потім - в паніровці. Кожну рибку смажимо на олії з двох сторін.
3. От і все! Смачного!