Рецепт Смажена кілька фото

Смажена кілька
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-5
Час приготування: 25 хв.

Смачний, ситний, швидкий і дуже простий рецепт смаженої кільки перед вами. Рекомендую спробувати, бо це дуже просте, незважаючи на всю його бюджетность, страва! Відмінно доповнить картоплю в мундирах.

Опис приготування:

Такий рецепт приготування смаженої кільки - справжня знахідка! Спробуйте це блюдо, оціните його прекрасний смак і ніжний аромат! Я постаралася переосмислити класику і додати сюди цікаві компоненти в паніровці, а замість яйця використовувала сік!

  • Kilkee - 500 грам
  • Борошно - 100 грам
  • Зерно зернових - 50 грам
  • Кунжут - 40 грам
  • Лимонний сік - 5 Ст. Ложок
  • Спеції - За смаком
  • Масло оливкове - За смаком (для смаження)
смажена кілька - фото крок 1
1. Змішаємо просіяне борошно, кукурудзяну крупу (або мука) і кунжут, сюди ж додамо спеції.
смажена кілька - фото крок 2
2. Рибу промиємо і відкинемо на друшляк. Далі в окрему мисочку вичавлюємо лимонний сік, кожну рибку спочатку занурюємо в сік, а потім - в паніровці. Кожну рибку смажимо на олії з двох сторін.
смажена кілька - фото крок 3
3. От і все! Смачного!

Схожі рецепти