Домашня кілька в томаті
(покроковий рецепт з фото)
Іноді, якщо вас не влаштовує якість магазинних продуктів, слід спробувати приготувати все самостійно. Ось так і "народився" даний рецепт приготування кільки в томаті. Рекомендую!
Ділюся секретом, як приготувати домашню кільку в томаті. Свіжоморожена риба очищається і присипається спеціями. Потім запікається в каструльці або горщику разом з томатним соком і цибулею. Замість соку можна використовувати рідку томатну пасту. Готову кільку в томаті слід зберігати в холодильнику. Хай щастить!
- Kilkee svežemoroženaâ - 1 кілограм
- Томатний сік - 0, 7 L
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Масло рослинне - За смаком
- Сіль і перець - За смаком
Кільку промиваємо і очищаємо. Потім обсушуємо, солимо і перчимо до смаку.
На дно підходящої ємності вливаємо трохи рослинного масла. Викладаємо рибку, зверху присипаємо подрібненим ріпчастою цибулею. Заливаємо томатним соком, акуратно перемішуємо. Ставимо ємність в прогріту до 200 градусів духовку. Середня полку, 2 годину.
Смачного!