Рецепт Домашня кілька в томаті фото

Домашня кілька в томаті
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Датська кухня
Риба та морепродукти
Низькокалорійні , ПП рецепти
На полуденок
Заготовки , Консервація
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Іноді, якщо вас не влаштовує якість магазинних продуктів, слід спробувати приготувати все самостійно. Ось так і"народився" даний рецепт приготування кільки в томаті. Рекомендую!

Опис приготування:

Ділюся секретом, як приготувати домашню кільку в томаті. Свіжоморожена риба очищається і присипається спеціями. Потім запікається в каструльці або горщику разом з томатним соком і цибулею. Замість соку можна використовувати рідку томатну пасту. Готову кільку в томаті слід зберігати в холодильнику. Хай щастить!

  • Kilkee svežemoroženaâ - 1 кілограм
  • Томатний сік - 0, 7 L
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Масло рослинне - За смаком
  • Сіль і перець - За смаком
домашня кілька в томаті - фото крок 1
Кільку промиваємо і очищаємо. Потім обсушуємо, солимо і перчимо до смаку.
домашня кілька в томаті - фото крок 2
На дно підходящої ємності вливаємо трохи рослинного масла. Викладаємо рибку, зверху присипаємо подрібненим ріпчастою цибулею. Заливаємо томатним соком, акуратно перемішуємо. Ставимо ємність в прогріту до 200 градусів духовку. Середня полку, 2 годину.
домашня кілька в томаті - фото крок 3
Смачного!

Схожі рецепти