Рецепт Кілька в маслі фото

Кілька в маслі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Рослинна олія
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Кількість порцій: 7-10
Час приготування: 5 г. 0 хв.

Якщо ви любите шпроти, то вам сюди! Це чудовий рецепт кільки в олії. Ніхто і не повірить, що ви самі таке приготували, подумають, що відкрили баночку шпрот! Дуже смачно! рекомендую.

Опис приготування:

Геніально і просто - килька в маслі, вони ж шпроти в домашніх умовах. Єдине, потрібно запастися терпінням і почистити рибку. Процес домашнього приготування має багато плюсів і головний з них - це контроль якості. Кожен, хто це робить, знає, що нічого зайвого, що могло б нашкодити здоров'ю, в шпроти не додаються, особливо це стосується консервантів і підсилювачів смаку, якої так захоплюються сучасні виробники продуктів харчування. Хочу з вами поділитися рецептом, як приготувати кільку в маслі. Вона ідеальна, як на бутерброди, так і в салати.

  • Kilkee - 1200 грам
  • Вода - 1 Склянка
  • Чай чорний - 1 Ст. Ложка (без добавок)
  • Масло рослинне - 1 Склянка
  • Сіль - 1 Чайна ложка (з гіркою)
  • Цукор - 1 щіпка
  • Перець духмяний - 5 штук
  • Лавровий лист - 5 штук
кілька в маслі - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти. Кільку необхідно розморозити, попатраєте, видаліть голову. Добре промийте.
кілька в маслі - фото крок 2
Заваріть чорний чай. Він повинен бути дуже міцним.
кілька в маслі - фото крок 3
Візьміть каструлю з товстим дном. Рибу щільно викладіть шарами.
кілька в маслі - фото крок 4
Викладіть лавровий лист, перець.
кілька в маслі - фото крок 5
Посипте сіллю і цукром.
кілька в маслі - фото крок 6
Залийте маслом і заваркою. Поставте на вогонь, доведіть до кипіння, варіть на повільному вогні 2 годину.
кілька в маслі - фото крок 7
Вимкніть, дайте настоятися ще 2 годину.
кілька в маслі - фото крок 8
Дивовижні шпроти готові.
кілька в маслі - фото крок 9
Смачного!

Схожі рецепти