Рецепт Баклажани по-іспанськи фото

Баклажани по-іспанськи
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Іспанська кухня
Овочі, Баклажан
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Традиційна страва сонячної країни - баклажани по-іспанськи в домашніх умовах. Ця страва давно стало популярним в багатьох країнах. Так і в нашій країні багато господинь готують його з задоволенням.

Готувати баклажани по-іспанськи в домашніх умовах зовсім не складно. Родзинку в страві надає гострий соус, який вельми пікантний. Використовувати можна за смаком будь-який соус: гірчицю, майонез і аджику.

  • Баклажан - 2 штуки
  • Сир Твері - 150 грам
  • Помідори - 2 штуки
  • Сіль і перець - За смаком
  • Зелень - 30 грам
  • Рослинна олія - 20 грам
баклажани по-іспанськи - фото крок 1
1. Нарізаємо баклажан уздовж. Присипте його сіллю і дайте трохи постояти, після чого змийте холодною водою.
баклажани по-іспанськи - фото крок 2
2. Натираємо сир на великій тертці і залишаємо осторонь. Краще брати тверді сорти сиру.
баклажани по-іспанськи - фото крок 3
3. Подрібнюємо зелень. Я зазвичай використовую петрушку, але за смаком можете взяти кріп, зелена цибуля і т.Д.
баклажани по-іспанськи - фото крок 4
4. Нарізаємо помідори. Краще їх шинкувати кільцями середньої товщини.
баклажани по-іспанськи - фото крок 5
5. От і все, тепер викладаємо на баклажан помідори і сир, але попередньо змащуємо гострим соусом, а зверху посипаємо сиром. Ставимо в духовку на 30-40 хвилин.

Схожі рецепти