Баклажани по-іспанськи
(покроковий рецепт з фото)
Традиційна страва сонячної країни - баклажани по-іспанськи в домашніх умовах. Ця страва давно стало популярним в багатьох країнах. Так і в нашій країні багато господинь готують його з задоволенням.
Готувати баклажани по-іспанськи в домашніх умовах зовсім не складно. Родзинку в страві надає гострий соус, який вельми пікантний. Використовувати можна за смаком будь-який соус: гірчицю, майонез і аджику.
- Баклажан - 2 штуки
- Сир Твері - 150 грам
- Помідори - 2 штуки
- Сіль і перець - За смаком
- Зелень - 30 грам
- Рослинна олія - 20 грам
1. Нарізаємо баклажан уздовж. Присипте його сіллю і дайте трохи постояти, після чого змийте холодною водою.
2. Натираємо сир на великій тертці і залишаємо осторонь. Краще брати тверді сорти сиру.
3. Подрібнюємо зелень. Я зазвичай використовую петрушку, але за смаком можете взяти кріп, зелена цибуля і т.Д.
4. Нарізаємо помідори. Краще їх шинкувати кільцями середньої товщини.
5. От і все, тепер викладаємо на баклажан помідори і сир, але попередньо змащуємо гострим соусом, а зверху посипаємо сиром. Ставимо в духовку на 30-40 хвилин.