Рецепт Курка по-домашньому (з травами) фото

Курка по-домашньому (з травами)
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Птах, Курка, Зелень, Петрушка, Базилік, Чебрець
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, Рецепти для схуднення
На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Страви цілком

Відмінний спосіб приготування курки по-домашньому (з травами), які укладають прямо під шкіру. Можна використовувати суміш з різних свіжих трав, додавши трохи солі і меленого чорного перцю.

Навіть при мінімальному кількість інгредієнтів можна зробити смачне основне блюдо. Замість того, щоб покласти трави всередину тушки, їх можна нарізати дрібно і викласти під шкіру. М'ясо добре просочиться усіма ароматами. Є курку можна через кілька хвилин після приготування.

  • Курка - 1, 8 кілограма
  • Сіль, мелений перець - За смаком
  • Свіжа зелень - 1 пучок (базилік, петрушка, чебрець, майоран, орегано)
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Лимон - 1 штука
  • Лавровий лист - 4 штуки
курка по-домашньому (з травами) - фото крок 1
1. Курку вимийте всередині і зовні, потім протріть її серветками. Натріть тушку всередині сіллю. Наріжте дрібно суміш різної зелені. Акуратно відтягніть шкіру, додайте сіль і якомога більше зелені.
курка по-домашньому (з травами) - фото крок 2
2. Розподіліть зелень під всією шкірою, решту зелень викладіть поверх курки. Розріжте лимон і покладіть всередину, а також лавровий лист.
курка по-домашньому (з травами) - фото крок 3
3. За допомогою натуральної нитки стягніть ноги і крила, щоб тушка тримала форму. Полийте курку оливковою олією, поперчіть.
курка по-домашньому (з травами) - фото крок 4
4. Запікайте курку в розігрітому до 200 градусів духовці 5 хвилин, потім переверніть на іншу сторону. Запікайте курку так, щоб вона лежала на грудях близько 45-60 хвилин.
курка по-домашньому (з травами) - фото крок 5
5. Подавайте м'ясо через 5 хвилин після запікання.

Схожі рецепти