Рецепт Баранина, запечена з часником і травами фото

Баранина, запечена з часником і травами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Баранина
Вегетаріанське харчування
На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Рецепт приготування баранини, запікаємо з травами і часником. В даному рецепті баранину можна спробувати замінити яловичиною. Картопля, гречка або рис будуть відмінним гарніром до цього м'яса.

Кількість порцій: 8
  • Рослинна олія - 5 Ст. Ложок
  • Баранина - 1, 5 кілограма
  • Сіль - 1 За смаком
  • Перець горошком - 10 штук
  • Майоран - 1 Ст. Ложка
  • Часник - 5 Dolek
  • Чебрець - 1 Ст. Ложка
баранина, запечена з часником і травами - фото крок 1
1. У ступці розтираємо перець горошок. Додаємо сюди часник і знову ретельно розтираємо.
баранина, запечена з часником і травами - фото крок 2
2. Змішуємо майоран, чебрець і масло.
баранина, запечена з часником і травами - фото крок 3
3. Додаємо часник з перцем, трохи солимо і перчимо.
баранина, запечена з часником і травами - фото крок 4
4. З усіх боків м'ясо натираємо масою. М'ясо кладемо в фольгу і загортаємо.
баранина, запечена з часником і травами - фото крок 5
5. У форму для запікання кладемо м'ясо, загорнуте в фольгу. Розігріваємо духову шафу і відправляємо туди форму. Zapekaem два години. Температура повинна бути 180 градусів.
баранина, запечена з часником і травами - фото крок 6
6. Після м'ясо вийняти з духовки, фольгу зняти, і можна нарізати скибочками.

Схожі рецепти