Баранина, запечена з часником і травами
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування баранини, запікаємо з травами і часником. В даному рецепті баранину можна спробувати замінити яловичиною. Картопля, гречка або рис будуть відмінним гарніром до цього м'яса.
Кількість порцій: 8
- Рослинна олія - 5 Ст. Ложок
- Баранина - 1, 5 кілограма
- Сіль - 1 За смаком
- Перець горошком - 10 штук
- Майоран - 1 Ст. Ложка
- Часник - 5 Dolek
- Чебрець - 1 Ст. Ложка
1. У ступці розтираємо перець горошок. Додаємо сюди часник і знову ретельно розтираємо.
2. Змішуємо майоран, чебрець і масло.
3. Додаємо часник з перцем, трохи солимо і перчимо.
4. З усіх боків м'ясо натираємо масою. М'ясо кладемо в фольгу і загортаємо.
5. У форму для запікання кладемо м'ясо, загорнуте в фольгу. Розігріваємо духову шафу і відправляємо туди форму. Zapekaem два години. Температура повинна бути 180 градусів.
6. Після м'ясо вийняти з духовки, фольгу зняти, і можна нарізати скибочками.