Рецепт Курча на «зеленої подушці» фото

Курча на «зеленої подушці»
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
Овочі, Птах, Курка, Куряче філе, Цибуля, Шпинат, Куряча грудка, Зелена цибуля
Вегетаріанське харчування
На обід, На швидку руку, Корисний обід
Соуси

Курча на "зеленої подушці" - блюдо китайської кухні. Азіатські спеції і соус роблять зі звичайної курячої грудки кулінарний шедевр. "зелена подушка" зі шпинату відмінно доповнює ніжну курку.

Курча на "зеленої подушці" - дуже просте блюдо, готується в лічені хвилини, головне - заздалегідь замаринувати курку. Блюдо виходить дуже соковитим за рахунок цікавого істинно азіатського кисло-солодкого соусу. А подушка зі шпинату тільки доповнить ніжний смак страви. Ділюся рецептом, як приготувати таку страву швидко і просто. У рецепті я брала кукурудзяний крохмаль, але можна взяти звичайний картопляний або борошно. Коли потрібно швидко повечеряти, то це блюдо просто знахідка. Вранці я мариную м'ясо, а ввечері за 15 хвилин все готово! Смачного.

  • Куряча грудка - 450 грам
  • Сухе вино - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 2 зубчики
  • Шпинат - 150 грам
  • Цибуля зелена - 2 штуки
  • Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Курячий бульйон - 500 мілілітрів
  • Кукурудзяний крохмаль - 4 Ст. Ложки
  • Оцет - 1 Ст. Ложка
  • Перець чилі пластівці - 1/2 чайних ложки
  • Сіль - 1/4 чайних ложки
курча на
Курку поріжте середніми шматочками, додайте вино, залиште на 30 хвилин. Соєвий соус змішайте з бульйоном, сіллю і цукром.
курча на
Коли грудка промаринуется, обваляйте її в крохмалі.
курча на
Потім обсмажте на сковороді на рослинному маслі. Витягніть курку в окремий посуд.
курча на
Часник, зелена цибуля помийте, чистий і Мельк nashinkuyte. Обсмажте на олії 1-2 хвилини.
курча на
Додайте до часнику з цибулею шпинат, протомитися все дві хвилини на сильному вогні.
курча на
Коли все обжарится, викладіть шпинат на тарілку. Це і буде наша "зелена подушка" .
курча на
У тугіше сковороду знову додайте курку, додайте суміш бульйону і соусу, додайте перець чилі і оцет.
курча на
Томіть курку, поки соус не почне густіти від крохмалю. Буквально 2-3 хвилини.
курча на
Блюдо готово, дістаньте курку, викладіть її на "зелену подушку", полийте соусом і подавайте до столу.

Схожі рецепти