Рецепт Кубанос фото

Кубанос
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
М'ясо, Субпродукти, Шинка
Низькокалорійні
На сніданок
Сандвіч, Бургери

Кубанос - кубинський сендвіч, який особливо популярний в жарких штатах Америки, там його продають в ресторанах і закусочних. Він відрізняється від звичного, тому ділюся рецептом, як приготувати кубанос.

Відмінною особливістю кубаноса (в порівнянні зі звичним бутербродом) є його хрустка і золотава скоринка. Для приготування в оригінальному рецепті використовується кубинський хліб, який можна замінити багетом. Рекомендую не економити на якісних продуктах, тому як саме вони задають смак. Такий сендвіч можна подати на сніданок або зробити для перекусу, сам процес займе не більше 15-20 хвилин.

  • Багет - 1 штука (або кубинський батон)
  • Гірчичний - 2 чайних ложки
  • Маринований огірок - 2 штуки
  • Сир плавлений - 2 скибочки
  • Шинка - 5 скибочок
  • Бажання - 2 скибочки
  • Вершкове масло - 20 грам
кубанос - фото крок 1
1. Насамперед готую основу для сендвіча. Гострим ножем відрізаю у багета обидва краї.
кубанос - фото крок 2
2. Після перекладаю його на дошку і розрізаю уздовж на 2 рівні половинки.
кубанос - фото крок 3
3. Змащую одну половинку гірчицею (краще американської, вона не така гостра).
кубанос - фото крок 4
4. Мариновані огірочки нарізаю тонкими кружечками, сир також розрізаю на 2 шматочка. На ту половинку, яку змащував гірчицею, викладаю маринований огірочок, а зверху - сир.
кубанос - фото крок 5
5. На другу частину батона, яку нічим не змащував, викладаю скибочки шинки, складені в 2 рази, а на них укладаю шматочки буженини.
кубанос - фото крок 6
6. Акуратно з'єдную обидва шматочка, щоб не випала начинка, і змащую вершковим маслом зовні обидві половинки. Вафельницю для приготування товстих вафель розігріваю і змащую вершковим маслом, кладу сендвіч, притискаю, готую протягом 2-3 хвилин, до золотистої скоринки.
кубанос - фото крок 7
7. Готовий сендвіч подаю до столу обов'язково гарячим, щоб скоринка хрумтіла. Смачного!

Схожі рецепти