Кростіні з сочевичної пастою
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся рецептом кростини з сочевичної пастою. Це відмінний спосіб додати в свій раціон такий корисний продукт, як сочевиця. А ще здивувати гостей незвичайними і дуже смачними бутербродами!
Пропоную рецепт незвичайних бутербродів, основу яких складають такі корисні та поживні продукти, як сочевиця і тунець. З скибочкою помідора на хрусткому підсмаженому багеті, виходить надзвичайно смачна закуска!
- Сочевиця зелена - 100 грам
- Помідори невеликі - 3 штуки
- Петрушка - 1 пучок
- Лимон - 1 штука
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Багет - 1 штука
- Тунець консервований - 185 грам
- Пармезан - 30 грам
Сочевицю залийте 200 мл води, відваріть до готовності.
Сир натріть, тунець розімніть вилкою, петрушку подрібніть. Змішайте з сочевицею і подрібніть все в комбайні. Додати за смаком сіль, перець і лимонний сік.
Хліб наріжте і обсмажте з невеликою кількістю масла до золотистого кольору.
Помідор наріжте тонкими скибочками. На хліб викладете шматочки помідора, пасту, листочки петрушки.
Смачного!
Смачного!