Рецепт Кростіні з сочевичної пастою фото

Кростіні з сочевичної пастою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі , Бобові , Сочевиця
Пісні страви , Веганські страви
На святковий стіл , На сніданок , Фуршет
Бутерброди
Кількість порцій: 6
Час приготування: 40 хв.

Ділюся рецептом кростини з сочевичної пастою. Це відмінний спосіб додати в свій раціон такий корисний продукт, як сочевиця. А ще здивувати гостей незвичайними і дуже смачними бутербродами!

Опис приготування:

Пропоную рецепт незвичайних бутербродів, основу яких складають такі корисні та поживні продукти, як сочевиця і тунець. З скибочкою помідора на хрусткому підсмаженому багеті, виходить надзвичайно смачна закуска!

  • Сочевиця зелена - 100 грам
  • Помідори невеликі - 3 штуки
  • Петрушка - 1 пучок
  • Лимон - 1 штука
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
  • Багет - 1 штука
  • Тунець консервований - 185 грам
  • Пармезан - 30 грам
кростіні з сочевичної пастою - фото крок 1
Сочевицю залийте 200 мл води, відваріть до готовності.
кростіні з сочевичної пастою - фото крок 2
Сир натріть, тунець розімніть вилкою, петрушку подрібніть. Змішайте з сочевицею і подрібніть все в комбайні. Додати за смаком сіль, перець і лимонний сік.
кростіні з сочевичної пастою - фото крок 3
Хліб наріжте і обсмажте з невеликою кількістю масла до золотистого кольору.
кростіні з сочевичної пастою - фото крок 4
Помідор наріжте тонкими скибочками. На хліб викладете шматочки помідора, пасту, листочки петрушки.
Смачного!

Схожі рецепти