Рецепт Кростіні з тунцем фото

Кростіні з тунцем
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Риба та морепродукти, Консервований тунець, Тунець
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл, Фуршет
Бутерброди

Коли ви чуєте "бутерброди з рибою", що ви уявляєте в своїй голові? У мене відразу з'являється картинка бородинского хліба зі шпротами і огірками. Хоча є й інші незвичні нам варіанти.

Я, наприклад, з'ясувала, як приготувати кростини з тунцем. Це національна італійська закуска на шматочку запеченого хліба з оливковою олією. У нашому випадку тут буде ще хумус, песто і риба. Тоді виходить відмінна гра текстур: основа хрустка і жорстка, а начинка - м'яка. Відмінне блюдо для свята.

  • Багет - 1 штука
  • Тунець консервований - 2 штуки (банку)
  • Гумус - 200 грам
  • Соус "песто" - 50 грам
  • Оливкова олія - 60 мілілітрів
  • Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
  • Базилік - 4 штуки (листки)
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
кростіні з тунцем - фото крок 1
1. Багет розріжте на рівні скибочки. Духовку розігрійте до 200 градусів.
кростіні з тунцем - фото крок 2
2. Викладіть шматочки на деко. Змастіть їх маслом і відправте в духовку на 9 хвилин.
кростіні з тунцем - фото крок 3
3. Зробіть начинку, змішавши шматочки тунця з перцем, соком лимона, нарізаним базиліком і сіллю.
кростіні з тунцем - фото крок 4
4. Тепер кожен шматочок хліба змастіть хумусом, а потім соусом.
кростіні з тунцем - фото крок 5
5. Зверху викладіть тунця. Прикрасьте закуску зеленню. Насолоджуйтесь!

Схожі рецепти