Рецепт Кростіні із запеченою журавлиною фото

Кростіні із запеченою журавлиною
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Ягоди , Журавлина
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На святковий стіл , Фуршет
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 20 хв.

Усім шанувальникам оригінальних закусок хочу порекомендувати цей класний варіант кростини на замітку. Апетитна, яскрава, пікантна і дуже смачна ягода з бальзаміком - це нереальне поєднання.

Опис приготування:

Запропоную вам на замітку чудову ідею, як приготувати кростини із запеченою журавлиною. Подавати до столу скибочки хліба рекомендую з сиром"Брі" , але ви можете вибрати і інший сир за смаком. Розмарин надає відмінну нотку аромату, а бальзамик - пікантність. Спробувати однозначно варто!

  • Багет - 1/2 штуки
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Журавлина - 350 грам
  • Бальзамічний оцет - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - 1/2 склянки
  • Розмарин - 1 Ст. Ложка
кростіні із запеченою журавлиною - фото крок 1
1. Духовку розігрійте до 220 градусів. Журавлину вимийте, обсушити, з'єднайте з бальзаміком, цукром і розмарином. Акуратно перемішайте і викладіть на деко. Надішліть в духовку.
кростіні із запеченою журавлиною - фото крок 2
2. З'єднайте вершкове і оливкове масло. Змастіть багет з двох сторін, викладіть на деко і через 5 хвилин відправте в духовку до ягоді. Запікайте хвилин 5, після переверніть і ще хвилин 6 запікайте.
кростіні із запеченою журавлиною - фото крок 3
3. Дістаньте з духовки готовий багет і журавлину. Остудіть.
кростіні із запеченою журавлиною - фото крок 4
4. На скибочку хліба викладіть сир і ягоди. Подавайте кростини із запеченою журавлиною до столу. Смачного!

Схожі рецепти