Кростіні із запеченою журавлиною
(покроковий рецепт з фото)
Усім шанувальникам оригінальних закусок хочу порекомендувати цей класний варіант кростини на замітку. Апетитна, яскрава, пікантна і дуже смачна ягода з бальзаміком - це нереальне поєднання.
Запропоную вам на замітку чудову ідею, як приготувати кростини із запеченою журавлиною. Подавати до столу скибочки хліба рекомендую з сиром "брі", але ви можете вибрати і інший сир за смаком. Розмарин надає відмінну нотку аромату, а бальзамик - пікантність. Спробувати однозначно варто!
- Багет - 1/2 штуки
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Журавлина - 350 грам
- Бальзамічний оцет - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 1/2 склянки
- Розмарин - 1 Ст. Ложка
1. Духовку розігрійте до 220 градусів. Журавлину вимийте, обсушити, з'єднайте з бальзаміком, цукром і розмарином. Акуратно перемішайте і викладіть на деко. Надішліть в духовку.
2. З'єднайте вершкове і оливкове масло. Змастіть багет з двох сторін, викладіть на деко і через 5 хвилин відправте в духовку до ягоді. Запікайте хвилин 5, після переверніть і ще хвилин 6 запікайте.
3. Дістаньте з духовки готовий багет і журавлину. Остудіть.
4. На скибочку хліба викладіть сир і ягоди. Подавайте кростини із запеченою журавлиною до столу. Смачного!