Рецепт Кростіні з авокадо фото

Кростіні з авокадо
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Фрукти , Авокадо
Пісні страви , Веганські страви
На полуденок , Фуршет
Бутерброди
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 15 хв.

Кростіні - маленькі італійські бутерброди з чіабатти з різною начинкою. Від брускетти вони відрізняються тим, що хліб обсмажується в маслі, а начинка повинна намазувати на хліб.

Опис приготування:

Пропоную свій варіант кростини з авокадо, який підійде в якості закуски. Для кростини найкраще використовувати хліб чіабатта, а авокадо обов'язково повинен бути стиглим і м'яким. Рекомендую сорт хасс. А детальніше, як приготувати кростини з авокадо, я розповім нижче.

  • Хліб - 200 грам
  • Авокадо - 1 штука
  • Помідори черрі - 10-15 штук
  • Мікрозелень - За смаком
  • Масло оливкове - 1-2 Ст. Ложок
  • Часник сухий - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Лимонний сік - За смаком
  • Чорний перець - 1 щіпка
кростіні з авокадо - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
кростіні з авокадо - фото крок 2
Наріжте хліб на скибочки товщиною приблизно по 3 см.
кростіні з авокадо - фото крок 3
Обсмажте шматочки хліба в маслі. Вони повинні вийти м'якими всередині, але з хрусткою скоринкою.
кростіні з авокадо - фото крок 4
Авокадо очистіть, потім роздушіть виделкою до стану пюре. Додайте лимонний сік, часник, чорний перець і сіль за смаком.
кростіні з авокадо - фото крок 5
Намажте пюре з авокадо на хліб, зверху викладіть мікрозелень і кружечки помідора.
кростіні з авокадо - фото крок 6
Кростіні з авокадо готові, смачного!

Схожі рецепти