Кростіні з авокадо
(покроковий рецепт з фото)
Кростіні - маленькі італійські бутерброди з чіабатти з різною начинкою. Від брускетти вони відрізняються тим, що хліб обсмажується в маслі, а начинка повинна намазувати на хліб.
Пропоную свій варіант кростини з авокадо, який підійде в якості закуски. Для кростини найкраще використовувати хліб чіабатта, а авокадо обов'язково повинен бути стиглим і м'яким. Рекомендую сорт хасс. А детальніше, як приготувати кростини з авокадо, я розповім нижче.
- Хліб - 200 грам
- Авокадо - 1 штука
- Помідори черрі - 10-15 штук
- Мікрозелень - За смаком
- Масло оливкове - 1-2 Ст. Ложок
- Часник сухий - За смаком
- Сіль - За смаком
- Лимонний сік - За смаком
- Чорний перець - 1 щіпка
Підготуйте всі інгредієнти.
Наріжте хліб на скибочки товщиною приблизно по 3 см.
Обсмажте шматочки хліба в маслі. Вони повинні вийти м'якими всередині, але з хрусткою скоринкою.
Авокадо очистіть, потім роздушіть виделкою до стану пюре. Додайте лимонний сік, часник, чорний перець і сіль за смаком.
Намажте пюре з авокадо на хліб, зверху викладіть мікрозелень і кружечки помідора.
Кростіні з авокадо готові, смачного!