Кролик в часниковому соусі
(покроковий рецепт з фото)
М'ясо кролика володіє відмінними смаковими якостями. Пропоную згасити кролика з овочами і подати під пікантним часниковим соусом зі сметаною і зеленню. Справжнє святкове блюдо!
Такі гарні і смачні страви, як кролик в часниковому соусі в домашніх умовах, дуже актуально подавати на святковий стіл. Гості будуть в захваті! Тушковане м'ясо виходить дуже ніжним і тане в роті, картину доповнюють соковиті овочі та пікантний часниковий соус. Хай щастить!
- Кролячі лапки - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Помідори - 2 штуки
- Кабачок - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Лимон - 1 штука
- Крем - 1 Склянка
- Часник - 3-4 зубчиків
- Зелень - За смаком
- Сіль і перець - За смаком
Кролячі лапки промийте та висушіть. Збризніть їх лимонним соком і посипте сіллю і перцем за смаком. Злегка обсмажте в олії, а потім тушкуйте в сотейнику 15-20 хвилин (під кришкою).
Додайте до кролику промиті і порізані довільним чином овочі: томати, морква, лук и кабачок. Гасіть ще 15 хвилин.
Пропустіть через прес часник, з'єднайте його зі сметаною і подрібненою зеленню. Соус готовий!
Подаємо кролика з овочами, рясно полив його часниково-сметанним соусом і присипавши свіжою зеленню. Смачного!