Кролик в часниковому соусі 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
М'ясо кролика володіє відмінними смаковими якостями. Пропоную згасити кролика з овочами і подати під пікантним часниковим соусом зі сметаною і зеленню. Справжнє святкове блюдо!
Такі гарні і смачні страви, як кролик в часниковому соусі в домашніх умовах, дуже актуально подавати на святковий стіл. Гості будуть в захваті! Тушковане м'ясо виходить дуже ніжним і тане в роті, картину доповнюють соковиті овочі та пікантний часниковий соус. Хай щастить! 
- Кролячі лапки - 2 штуки
 - Морква - 1 штука
 - Помідори - 2 штуки
 - Кабачок - 1 штука
 - Цибуля ріпчаста - 1 штука
 - Лимон - 1 штука
 - Крем - 1 Склянка
 - Часник - 3-4 зубчиків
 - Зелень - За смаком
 - Сіль і перець - За смаком
 

Кролячі лапки промийте та висушіть. Збризніть їх лимонним соком і посипте сіллю і перцем за смаком. Злегка обсмажте в олії, а потім тушкуйте в сотейнику 15-20 хвилин (під кришкою).

Додайте до кролику промиті і порізані довільним чином овочі: томати, морква, лук и кабачок. Гасіть ще 15 хвилин.

Пропустіть через прес часник, з'єднайте його зі сметаною і подрібненою зеленню. Соус готовий! 

Подаємо кролика з овочами, рясно полив його часниково-сметанним соусом і присипавши свіжою зеленню. Смачного!