Брокколі в часниковому соусі
(покроковий рецепт з фото)
Простий, але дуже смачний овочевий гарнір, Котрий, до того ж, корисніше звичної картоплі - брокколі в часниковому соусі. Рекомендую настійно рецепт приготування всім на замітку, не пошкодуєте!
Для приготування брокколі в часниковому соусі спершу варто приготувати сам соус: нічого складного, просто змішайте всі інгредієнти, можете не додавати чилі (він скоріше для любителів гострого), а також соус хойсін (правда тоді втрачається присмак солодкуватий, а він дуже йде брокколі).
- Брокколі - 400 грам
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Часник - 3 зубчики
- Кунжутну олію - 2 чайних ложки
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Соус "хойсін" - 1 Ст. Ложка
- Бульйон - 0, 5 склянки
- Крохмаль - 2 чайних ложки
- Перець чилі - За смаком
Підготуйте інгредієнти. З'єднайте всі інгредієнти для соусу: подрібнений часник, соєвий соус, соус "хойсін", кунжутну олію, бульйон, крохмаль, подрібнений чилі (за смаком), можете ще кунжутне насіння додати.
Брокколі промийте і розберіть на суцвіття.
Сковороду поставте на вогонь, налийте олію, викладіть капусту. Обсмажуйте, помішуючи, хвилини 3-5.
Сковороду поставте на вогонь, налийте олію, викладіть капусту. Обсмажуйте, помішуючи, хвилини 3-5.
Потім зменшіть вогонь і додайте часниковий соус.
Перемішайте, готуйте ще хвилини 3-4.
Перемішайте, готуйте ще хвилини 3-4.
Подавайте брокколі в часниковому соусі гарячими. Смачного!