Брокколі в часниковому соусі 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Простий, але дуже смачний овочевий гарнір, Котрий, до того ж, корисніше звичної картоплі - брокколі в часниковому соусі. Рекомендую настійно рецепт приготування всім на замітку, не пошкодуєте!
Для приготування брокколі в часниковому соусі спершу варто приготувати сам соус: нічого складного, просто змішайте всі інгредієнти, можете не додавати чилі (він скоріше для любителів гострого), а також соус хойсін (правда тоді втрачається присмак солодкуватий, а він дуже йде брокколі).
- Брокколі - 400 грам
 - Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
 - Часник - 3 зубчики
 - Кунжутну олію - 2 чайних ложки
 - Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
 - Соус "хойсін" - 1 Ст. Ложка
 - Бульйон - 0, 5 склянки
 - Крохмаль - 2 чайних ложки
 - Перець чилі - За смаком
 

Підготуйте інгредієнти. З'єднайте всі інгредієнти для соусу: подрібнений часник, соєвий соус, соус "хойсін", кунжутну олію, бульйон, крохмаль, подрібнений чилі (за смаком), можете ще кунжутне насіння додати.

Брокколі промийте і розберіть на суцвіття.
Сковороду поставте на вогонь, налийте олію, викладіть капусту. Обсмажуйте, помішуючи, хвилини 3-5.
Сковороду поставте на вогонь, налийте олію, викладіть капусту. Обсмажуйте, помішуючи, хвилини 3-5.

Потім зменшіть вогонь і додайте часниковий соус.
Перемішайте, готуйте ще хвилини 3-4.
Перемішайте, готуйте ще хвилини 3-4.

Подавайте брокколі в часниковому соусі гарячими. Смачного!