Рецепт Брокколі в часниковому соусі фото

Брокколі в часниковому соусі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Овочі , Брокколі
Низькокалорійні
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Гарніри
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 15 хв.

Простий, але дуже смачний овочевий гарнір, Котрий, до того ж, корисніше звичної картоплі - брокколі в часниковому соусі. Рекомендую настійно рецепт приготування всім на замітку, не пошкодуєте!

Опис приготування:

Для приготування брокколі в часниковому соусі спершу варто приготувати сам соус: нічого складного, просто змішайте всі інгредієнти, можете не додавати чилі (він скоріше для любителів гострого), а також соус хойсін (правда тоді втрачається присмак солодкуватий, а він дуже йде брокколі).

  • Брокколі - 400 грам
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Часник - 3 зубчики
  • Кунжутну олію - 2 чайних ложки
  • Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
  • Соус"Хойсін" - 1 Ст. Ложка
  • Бульйон - 0, 5 склянки
  • Крохмаль - 2 чайних ложки
  • Перець чилі - За смаком
брокколі в часниковому соусі - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти. З'єднайте всі інгредієнти для соусу: подрібнений часник, соєвий соус, соус"Хойсін" , кунжутну олію, бульйон, крохмаль, подрібнений чилі (за смаком), можете ще кунжутне насіння додати.
брокколі в часниковому соусі - фото крок 2
Брокколі промийте і розберіть на суцвіття.
Сковороду поставте на вогонь, налийте олію, викладіть капусту. Обсмажуйте, помішуючи, хвилини 3-5.
брокколі в часниковому соусі - фото крок 3
Потім зменшіть вогонь і додайте часниковий соус.
Перемішайте, готуйте ще хвилини 3-4.
брокколі в часниковому соусі - фото крок 4
Подавайте брокколі в часниковому соусі гарячими. Смачного!

Схожі рецепти