Індичка в часниковому соусі
(покроковий рецепт з фото)
Цей рецепт індички в часниковому соусі дозволить вам зробити по-справжньому пікантне і соковите м'ясне блюдо. Воно поєднується з будь-яким гарніром і подобається всім без винятку! готувати легко!
Така індичка в часниковому соусі підкорила серця всіх моїх гостей! Здавалося б, подавати страви з часником на святковий стіл не прийнято, але ці кульки вийшли настільки пряними і смачними, що встояти було неможливо, так хотілося похвалитися перед гостями! У підсумку все з'їли, і ще добавку просили!
- Часник - 6 штук(6 великих головок)
- Індичка (філе) - 500 грам
- Яйце - 1 штука
- Панірувальні сухарі - 0.5 склянки
- Кунжут - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 0.5 Ст. Ложки
- Зелень - За смаком
- Перець - За смаком
- Масло оливкове - 1 Склянка
1. Для початку зробимо соус. Часник моєму, чистим, надрезаем біля основи, загортаємо в фольгу і запікаємо 30-40 хвилин.
2. Коли часник трохи охолоне, поміщаємо його в баночку і заливаємо оливковою олією. Можна перетерти в блендері, можна розім'яти в ступі. Спеції - за смаком. Соус готовий!
3. Тепер філе перекрутити в м'ясорубці, змішаємо з 1-2 ст.Л. Часникового соусу, кунжутом, сухарями і яйцем. Перемішаємо, додамо сіль, зелень і спеції за смаком. Формуємо кульки, і запікаємо 20-30 хвилин, періодично поливаючи соусом.
4. Готово! Смачного!