Рецепт Krolik грузинськи фото

Krolik грузинськи
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Кролик
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Цей рецепт дійсно варто того, щоб витратити на нього свого часу. Хоча активного часу приготування витрачається зовсім небагато, все зробить духовка. Спробуйте!

М'ясо кролика відмінно доповнюється смаком томатного соусу, а сметана його відмінно пом'якшує. Це відмінний рецепт для сімейної вечері. А на гарнір підійде рис або картопляне пюре.

  • Крольчатина - 1 кілограм
  • Цибуля ріпчаста - 2-3 штук
  • Крем - 150 грам
  • Томатний соус - 70 грам(sacebeli)
  • Аджика - 1 чайних ложок (суха)
  • Сіль - 1 За смаком
  • Спеції - 1 За смаком
Krolik грузинськи - фото крок 1
У мисці змішайте сметану, томатний соус, аджику, сіль і спеції.
Krolik грузинськи - фото крок 2
Додайте крупно нарізану цибулю.
Krolik грузинськи - фото крок 3
М'ясо кролика наріжте на порційні шматочки і замаринуйте в отриманому соусі на кілька годин, а краще на ніч.
Krolik грузинськи - фото крок 4
Потім викладіть м'ясо в маринаді в форму для запікання і поставте в духовку, розігріту до 200 градусів, з 1, 5 годину. Перша година готуйте м'ясо злегка прикривши фольгою.
Krolik грузинськи - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти