Krolik грузинськи
(покроковий рецепт з фото)
Цей рецепт дійсно варто того, щоб витратити на нього свого часу. Хоча активного часу приготування витрачається зовсім небагато, все зробить духовка. Спробуйте!
М'ясо кролика відмінно доповнюється смаком томатного соусу, а сметана його відмінно пом'якшує. Це відмінний рецепт для сімейної вечері. А на гарнір підійде рис або картопляне пюре.
- Крольчатина - 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста - 2-3 штук
- Крем - 150 грам
- Томатний соус - 70 грам(sacebeli)
- Аджика - 1 чайних ложок (суха)
- Сіль - 1 За смаком
- Спеції - 1 За смаком
У мисці змішайте сметану, томатний соус, аджику, сіль і спеції.
Додайте крупно нарізану цибулю.
М'ясо кролика наріжте на порційні шматочки і замаринуйте в отриманому соусі на кілька годин, а краще на ніч.
Потім викладіть м'ясо в маринаді в форму для запікання і поставте в духовку, розігріту до 200 градусів, з 1, 5 годину. Перша година готуйте м'ясо злегка прикривши фольгою.
Смачного!