Рецепт Krolik грузинськи фото

Krolik грузинськи
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Кролик
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 5 г. 0 хв.

Цей рецепт дійсно варто того, щоб витратити на нього свого часу. Хоча активного часу приготування витрачається зовсім небагато, все зробить духовка. Спробуйте!

Опис приготування:

М'ясо кролика відмінно доповнюється смаком томатного соусу, а сметана його відмінно пом'якшує. Це відмінний рецепт для сімейної вечері. А на гарнір підійде рис або картопляне пюре.

  • Крольчатина - 1 кілограм
  • Цибуля ріпчаста - 2-3 штук
  • Крем - 150 грам
  • Томатний соус - 70 грам(sacebeli)
  • Аджика - 1 чайних ложок (суха)
  • Сіль - 1 За смаком
  • Спеції - 1 За смаком
Krolik грузинськи - фото крок 1
У мисці змішайте сметану, томатний соус, аджику, сіль і спеції.
Krolik грузинськи - фото крок 2
Додайте крупно нарізану цибулю.
Krolik грузинськи - фото крок 3
М'ясо кролика наріжте на порційні шматочки і замаринуйте в отриманому соусі на кілька годин, а краще на ніч.
Krolik грузинськи - фото крок 4
Потім викладіть м'ясо в маринаді в форму для запікання і поставте в духовку, розігріту до 200 градусів, з 1, 5 годину. Перша година готуйте м'ясо злегка прикривши фольгою.
Krolik грузинськи - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти