Рецепт Krolik по-китайськи фото

Krolik по-китайськи
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо , Кролик
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 1 г. 30 хв.

М'ясо кролика дуже ніжне і смачне. Рецептів його приготування безліч. Я хочу поділитися з вами одним з них. Смак м'яса виходить дуже пряний і пікантний. Спробуйте!

Опис приготування:

Це відмінний рецепт для будь-якого застілля. Подати таке м'ясо можна як самостійну страву або на додаток до будь-якого гарніру. А доповнити можна будь-яким овочевим салатом.

  • Крольчатина - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 2-3 штук
  • Гірчичний - 1 Ст. Ложок
  • Соєвий соус - 50 мілілітрів
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Спеції - За смаком
Krolik по-китайськи - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Krolik по-китайськи - фото крок 2
Змішайте в сковороді рослинне масло, гірчицю і соєвий соус. Нагрійте.
Krolik по-китайськи - фото крок 3
Обсмажте в цій суміші шматочки кролика.
Krolik по-китайськи - фото крок 4
Потім додайте нарізану цибулю. Обсмажте все разом ще 5-7 хвилин.
Krolik по-китайськи - фото крок 5
Підлити трохи води і тушкуйте на маленькому вогні не менше години. Додайте спеції за смаком.
Krolik по-китайськи - фото крок 6
Подавайте в гарячому вигляді.
Смачного!

Схожі рецепти