Krolik по-китайськи
(покроковий рецепт з фото)
М'ясо кролика дуже ніжне і смачне. Рецептів його приготування безліч. Я хочу поділитися з вами одним з них. Смак м'яса виходить дуже пряний і пікантний. Спробуйте!
Це відмінний рецепт для будь-якого застілля. Подати таке м'ясо можна як самостійну страву або на додаток до будь-якого гарніру. А доповнити можна будь-яким овочевим салатом.
- Крольчатина - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 2-3 штук
- Гірчичний - 1 Ст. Ложок
- Соєвий соус - 50 мілілітрів
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Змішайте в сковороді рослинне масло, гірчицю і соєвий соус. Нагрійте.
Обсмажте в цій суміші шматочки кролика.
Потім додайте нарізану цибулю. Обсмажте все разом ще 5-7 хвилин.
Підлити трохи води і тушкуйте на маленькому вогні не менше години. Додайте спеції за смаком.
Подавайте в гарячому вигляді.
Смачного!
Смачного!