Рецепт Баклажани з м'ясом по-китайськи фото

Баклажани з м'ясом по-китайськи
(покроковий рецепт з фото)

Китайська кухня
Овочі , Баклажан
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 50 хв.

Китайська кухня завжди вміла дивувати і радувати. Баклажани з м'ясом по-китайськи - вишукане і смачне блюдо до вашого столу!

Опис приготування:

Баклажани з м'ясом по китайськи відмінно підійдуть для затишного домашнього вечері в сімейному колі. Для приготування використовуйте свинину, вона дуже гармонійно поєднується з баклажанами. Так як страва китайське, як гарнір можете відварити рис, як я втім і зробив. Нижче представлений покроковий рецепт з фотографіями. Гарного дня!

  • Свинина - 700 грам
  • Баклажан - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Перець болгарський - 1 штука (жовтий)
  • Соєвий соус - 120 мілілітрів
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Оцет яблучний - 100 мілілітрів
  • Кунжут - За смаком
  • Борошно - 3 чайних ложки
баклажани з м'ясом по-китайськи - фото крок 1
Ріжемо соломкою і обсмажуємо свинину.
баклажани з м'ясом по-китайськи - фото крок 2
Баклажани ріжемо тонкими смужками.
баклажани з м'ясом по-китайськи - фото крок 3
Наріжте перець, цибулю і моркву.
баклажани з м'ясом по-китайськи - фото крок 4
Додаємо овочі на сковороду до свинини. Видавлюємо туди ж часник. Перемішуємо і продовжуємо смажити.
баклажани з м'ясом по-китайськи - фото крок 5
На іншій сковороді обсмажте баклажани.
баклажани з м'ясом по-китайськи - фото крок 6
Поки баклажани смажаться - приготуємо соус. Змішайте соєвий соус з оцтом, цукром і борошном, додайте кунжут, перемішайте.
баклажани з м'ясом по-китайськи - фото крок 7
Додаємо злегка прожарені баклажани на сковороду до свинини і овочів, зверху вливаємо трохи води, щоб овочі добре загасили. Коли вода випаруватися, вливаємо соус і гарненько все перемішуємо.
баклажани з м'ясом по-китайськи - фото крок 8
Соус загус. Баклажани з м'ясом по китайськи готові!

Схожі рецепти