Баклажани з м'ясом по-китайськи
(покроковий рецепт з фото)
Китайська кухня завжди вміла дивувати і радувати. Баклажани з м'ясом по-китайськи - вишукане і смачне блюдо до вашого столу!
Баклажани з м'ясом по китайськи відмінно підійдуть для затишного домашнього вечері в сімейному колі. Для приготування використовуйте свинину, вона дуже гармонійно поєднується з баклажанами. Так як страва китайське, як гарнір можете відварити рис, як я втім і зробив. Нижче представлений покроковий рецепт з фотографіями. Гарного дня!
- Свинина - 700 грам
- Баклажан - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Перець болгарський - 1 штука (жовтий)
- Соєвий соус - 120 мілілітрів
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Оцет яблучний - 100 мілілітрів
- Кунжут - За смаком
- Борошно - 3 чайних ложки
Ріжемо соломкою і обсмажуємо свинину.
Баклажани ріжемо тонкими смужками.
Наріжте перець, цибулю і моркву.
Додаємо овочі на сковороду до свинини. Видавлюємо туди ж часник. Перемішуємо і продовжуємо смажити.
На іншій сковороді обсмажте баклажани.
Поки баклажани смажаться - приготуємо соус. Змішайте соєвий соус з оцтом, цукром і борошном, додайте кунжут, перемішайте.
Додаємо злегка прожарені баклажани на сковороду до свинини і овочів, зверху вливаємо трохи води, щоб овочі добре загасили. Коли вода випаруватися, вливаємо соус і гарненько все перемішуємо.
Соус загус. Баклажани з м'ясом по китайськи готові!