Рис з м'ясом по-китайськи
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування китайського блюда з м'яса і рису.
Кількість порцій: 1-2
- Свинячий фарш - 100 грам
- Китайські сосиски - 0, 5 штуки (або будь-яке інше китайське сухе м'ясо)
- Соус з чорних бобів - 1.5 Ст. Ложки
- Китайська капуста - - За смаком
- Імбир - - За смаком (по бажанню, для гарніру)
Промийте гарненько рис (4-5 раз).
Поставте на повільний вогонь.
Поки рис вариться, наріжте ковбасу і підготуйте фарш.
Покладіть соус з чорних бобів на фарш і розмажте трохи.
Після цього зробіть котлету з фаршу, щоб соус виявився як начинка. Тепер, посматривайте за рисом, намагайтеся не відкривати кришку. Коли википить велика частина води, можна укладати м'ясо.
Готуйте близько 4-5 хвилин. І додайте китайську капусту. Готуйте на повільному вогні. Через 2-3 хвилини китайська капуста буде готова. Додавайте спеції за смаком, потім перевіряйте фарш. Коли фарш готовий, зніміть з плити і дайте охолонути.
Смачного.