Рецепт Рис з м'ясом по-китайськи фото

Рис з м'ясом по-китайськи
(покроковий рецепт з фото)

Китайська кухня
Крупи, Мал
Вегетаріанське харчування
На вечерю, На сніданок
Гарячі страви

Рецепт приготування китайського блюда з м'яса і рису.

Кількість порцій: 1-2
  • Свинячий фарш - 100 грам
  • Китайські сосиски - 0, 5 штуки (або будь-яке інше китайське сухе м'ясо)
  • Соус з чорних бобів - 1.5 Ст. Ложки
  • Китайська капуста - - За смаком
  • Імбир - - За смаком (по бажанню, для гарніру)
рис з м'ясом по-китайськи - фото крок 1
Промийте гарненько рис (4-5 раз).
рис з м'ясом по-китайськи - фото крок 2
Поставте на повільний вогонь.
рис з м'ясом по-китайськи - фото крок 3
Поки рис вариться, наріжте ковбасу і підготуйте фарш.
рис з м'ясом по-китайськи - фото крок 4
Покладіть соус з чорних бобів на фарш і розмажте трохи.
рис з м'ясом по-китайськи - фото крок 5
Після цього зробіть котлету з фаршу, щоб соус виявився як начинка. Тепер, посматривайте за рисом, намагайтеся не відкривати кришку. Коли википить велика частина води, можна укладати м'ясо.
рис з м'ясом по-китайськи - фото крок 6
Готуйте близько 4-5 хвилин. І додайте китайську капусту. Готуйте на повільному вогні. Через 2-3 хвилини китайська капуста буде готова. Додавайте спеції за смаком, потім перевіряйте фарш. Коли фарш готовий, зніміть з плити і дайте охолонути.
рис з м'ясом по-китайськи - фото крок 7
Смачного.

Схожі рецепти