Рецепт Рис з овочами по-китайськи фото

Рис з овочами по-китайськи
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
Овочі, Крупи, Мал
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Китайці знають толк в їжі, особливо якщо це стосується рису. Хочу розповісти, як приготувати рис з овочами по-китайськи. Легке, абсолютно дієтичне блюдо, яке особливо оцінять вегетаріанці.

Навчіться готувати рис з овочами по-китайськи. Таке блюдо здорово економить ваш час, адже можна використовувати заздалегідь зварений рис. Овочевий набір може бути будь-яким, і чим він різноманітніший, тим краще. Рис по-китайськи підійде як на обід, так і на вечерю. Вдалого приготування!

  • Мал - 300 грам (довгозерний)
  • Перець болгарський - 3-4 штук (червоний і зелений)
  • Морква - 1-2 штук
  • Горошок консервований - 1/2 штуки (банки)
  • Брокколі - 1 штука
  • Часник - 5 зубчиків
  • Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
  • Соєвий соус - 1 За смаком
рис з овочами по-китайськи - фото крок 1
Спершу поставте вариться рис згідно з інструкцією на упаковці. Підготуйте всі необхідні овочі. Промийте і очистіть, а потім наріжте кубиками перець і моркву. З горошку злийте рідину. Часник подрібніть.
рис з овочами по-китайськи - фото крок 2
Розігріваємо в казані 4 ст. L. Оливкового масла. Спершу обсмажуємо часник кілька хвилин. Потім додаємо всі інші овочі. Влийте соєвий соус. Помішуючи, продовжуйте готувати.
рис з овочами по-китайськи - фото крок 3
Додаємо окремо зварений рис.
рис з овочами по-китайськи - фото крок 4
Акуратними рухами перемішайте рис з овочами. Доведіть блюдо до готовності і зніміть з вогню.
рис з овочами по-китайськи - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти