Рис з овочами по-китайськи
(покроковий рецепт з фото)
Китайці знають толк в їжі, особливо якщо це стосується рису. Хочу розповісти, як приготувати рис з овочами по-китайськи. Легке, абсолютно дієтичне блюдо, яке особливо оцінять вегетаріанці.
Навчіться готувати рис з овочами по-китайськи. Таке блюдо здорово економить ваш час, адже можна використовувати заздалегідь зварений рис. Овочевий набір може бути будь-яким, і чим він різноманітніший, тим краще. Рис по-китайськи підійде як на обід, так і на вечерю. Вдалого приготування!
- Мал - 300 грам (довгозерний)
- Перець болгарський - 3-4 штук (червоний і зелений)
- Морква - 1-2 штук
- Горошок консервований - 1/2 штуки (банки)
- Брокколі - 1 штука
- Часник - 5 зубчиків
- Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
- Соєвий соус - 1 За смаком
Спершу поставте вариться рис згідно з інструкцією на упаковці. Підготуйте всі необхідні овочі. Промийте і очистіть, а потім наріжте кубиками перець і моркву. З горошку злийте рідину. Часник подрібніть.
Розігріваємо в казані 4 ст. L. Оливкового масла. Спершу обсмажуємо часник кілька хвилин. Потім додаємо всі інші овочі. Влийте соєвий соус. Помішуючи, продовжуйте готувати.
Додаємо окремо зварений рис.
Акуратними рухами перемішайте рис з овочами. Доведіть блюдо до готовності і зніміть з вогню.
Смачного!