Рецепт Рис з яйцем по-китайськи фото

Рис з яйцем по-китайськи
(покроковий рецепт з фото)

Китайська кухня
Яйця, Крупи, Мал
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На швидку руку
Гарячі страви

Смачний і ніжний рис з яйцем по-китайськи готується швидко і легко. Служить відмінним гарніром. А для тих, хто хоче просто легко повечеряти, стане прекрасним повноцінним стравою. Дерзайте.

Рис з яйцем по-китайськи я люблю готувати для себе. Коли вдома нікого немає, я залишаюся одна в вихідний або ввечері в будній день, так приємно зробити щось для себе. І це не обов'язково який-небудь десерт, це може бути справжній смачний обід. Для мене таким освідченням у коханні самій собі завжди служать страви китайської кухні! Тому що я можу проявити якусь фантазію, додам перцю - і гостре блюдо, не додано - ніжне. І при цьому це все ще буде китайська кухня, не зраджую традиціям. Рецепт рису з яйцем по-китайськи я знайшла дуже давно, так давно, що вже не пам'ятаю де. Пам'ятаю, як вперше приготувала це блюдо собі в студентському гуртожитку, то, що блюдо на швидку руку - дуже вигідно, не довелося довго стирчати в загальній кухні. А таких продуктів, як рис, у студентів завжди навалом. Так що це ще й дуже економне блюдо! І тепер, коли я готую рис з яйцем по-китайськи, то згадую молодість. Раджу і вам приготувати це приголомшливе смачна страва! Можете додати цибулі, перцю, а можете залишити все, як є в рецепті. Насолоджуйтесь!

  • Мал - 1 Склянка
  • Бекон - 3 скибочки
  • Морква - 1 штука
  • Зелений горошок - 0, 5 склянки
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Яйце - 2 штуки
  • Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
рис з яйцем по-китайськи - фото крок 1
Зваріть рис. І на час відставте в сторону.
рис з яйцем по-китайськи - фото крок 2
Збийте яйце. Додати сіль.
рис з яйцем по-китайськи - фото крок 3
Приготуйте омлет.
рис з яйцем по-китайськи - фото крок 4
Розріжте омлет на шматочки, величину виберіть самі за смаком.
рис з яйцем по-китайськи - фото крок 5
Дрібно поріжте скибочки бекону і обсмажте.
рис з яйцем по-китайськи - фото крок 6
Висипати до бекону варений рис. Додайте тертої на крупкою тертці моркви і зеленого горошку. Перемішайте.
рис з яйцем по-китайськи - фото крок 7
І на останок, додайте омлет. Потім рис викладіть в обідню посуд. Смачного!

Схожі рецепти