Рис з яйцем по-китайськи
(покроковий рецепт з фото)
Смачний і ніжний рис з яйцем по-китайськи готується швидко і легко. Служить відмінним гарніром. А для тих, хто хоче просто легко повечеряти, стане прекрасним повноцінним стравою. Дерзайте.
Рис з яйцем по-китайськи я люблю готувати для себе. Коли вдома нікого немає, я залишаюся одна в вихідний або ввечері в будній день, так приємно зробити щось для себе. І це не обов'язково який-небудь десерт, це може бути справжній смачний обід. Для мене таким освідченням у коханні самій собі завжди служать страви китайської кухні! Тому що я можу проявити якусь фантазію, додам перцю - і гостре блюдо, не додано - ніжне. І при цьому це все ще буде китайська кухня, не зраджую традиціям. Рецепт рису з яйцем по-китайськи я знайшла дуже давно, так давно, що вже не пам'ятаю де. Пам'ятаю, як вперше приготувала це блюдо собі в студентському гуртожитку, то, що блюдо на швидку руку - дуже вигідно, не довелося довго стирчати в загальній кухні. А таких продуктів, як рис, у студентів завжди навалом. Так що це ще й дуже економне блюдо! І тепер, коли я готую рис з яйцем по-китайськи, то згадую молодість. Раджу і вам приготувати це приголомшливе смачна страва! Можете додати цибулі, перцю, а можете залишити все, як є в рецепті. Насолоджуйтесь!
- Мал - 1 Склянка
- Бекон - 3 скибочки
- Морква - 1 штука
- Зелений горошок - 0, 5 склянки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Яйце - 2 штуки
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка