Рецепт Смажений рис з яйцем фото

Смажений рис з яйцем
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Крупи , Мал
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Гарніри
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 30 хв.

Якщо у вас залишився рис від вчорашнього вечері, викидати його шкода, а є вже нудно, то раджу взяти цей рецепт на замітку! швидко, смачно і ситно! Можна подавати як гарнір або самостійно.

Опис приготування:

За основу взято рецепт з китайської кухні. Блюдо просте і не вимагає особливих кулінарних навичок. Приготувати смажений рис з яйцем можна як ситного варіанту на швидку руку. Поживна і ароматне блюдо неодмінно буде вам до смаку. Овочі можете комбінувати виходячи зі своїх переваг.

  • Мал - 300 грам (відвареної)
  • Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
  • Яйце - 2 штуки
  • Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Горошок - 4 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
смажений рис з яйцем - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
смажений рис з яйцем - фото крок 2
Яйця збийте з соєвим соусом.
смажений рис з яйцем - фото крок 3
Цибуля наріжте кубиками, моркву натріть на тертці.
смажений рис з яйцем - фото крок 4
Обсмажте овочі до м'якості. Додайте горошок і подрібнений часник.
смажений рис з яйцем - фото крок 5
Прогрійте все разом протягом 2-3 хвилин.
смажений рис з яйцем - фото крок 6
Додайте збиті яйця. Обсмажуйте помішуючи, поки яйця не схопляться.
смажений рис з яйцем - фото крок 7
В кінці додайте рис, сіль за смаком і мелений перець.
смажений рис з яйцем - фото крок 8
Перемішайте. Прогрійте на середньому вогні під кришкою протягом 5 хвилин і зніміть з вогню. Смажений рис з яйцем готовий.
смажений рис з яйцем - фото крок 9
Смачного!

Схожі рецепти