Смажений рис з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Вперше смажений рис з куркою я спробувала в східному ресторані. Блюдо мені відразу сподобалося. Я записала всі інгредієнти і постаралася відтворити смажений рис з куркою на своїй кухні. Вийшло!
Можливо, ви вже не в одному меню східних ресторанів зустрічали це блюдо. Смажений рис з куркою дуже популярний в східній кухні. Іноді в нього додають Чилі перець, але я обійшлася часником. Не люблю дуже гострі страви, навіть східні. Рис в східній кухні обов'язково робиться з горошком і яйцем, навіть якщо він йде просто, як гарнір. А я вам пропоную повноцінний обід, смачний і простий. І, що дуже важливо, швидкий в приготуванні. Радуйте своїх близьких новими цікавими стравами. Східна кухня, на мій погляд, сама незвичайна і унікальна. Рецепт смаженого рису з куркою з фото, щоб вам було простіше приготувати його в перший раз. Не забудьте прикрасити вашої будь-якою зеленню перед подачею. Смачного.
- Мал - 1 Склянка
- Куряче філе - 300 грам
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Морква - 1 штука (невелика.)
- Зелений горошок - 100 грам (можна заморожений.)
- Яйце - 2 штуки
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком