Рецепт Крокети з яловичини фото

Крокети з яловичини
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо , Яловичина
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , Для дітей , На святковий стіл
Kroketи
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 50 хв.

Крокети з яловичини сподобаються як самим маленьким, так і великим. До них можна подавати різні соуси і різний гарнір. А, якщо ліпити крокети кожен раз по-різному, то ви і зовсім отримаєте різні страви.

Опис приготування:

Як приготувати крокети з яловичини?

1. Яловичину промийте, поріжте на шматочки і пропустіть через м'ясорубку.

2. У фарш додайте сіль, перець, вбийте яйце.

3. Петрушку промийте, подрібніть і також додайте в фарш.

4. Фарш добре перемішайте.

5. З фаршу вологими руками зліпити кульки, завбільшки з волоський горіх.

6. У мисці збийте вінчиком яйце. Панірувальні сухарі висипте на широку тарілку.

7. Крокети умочіть в яєчної маси, потім обваляйте в сухарях.

8. Рослинна олія влийте в сковороду і нагрійте на середньо-швидкому вогні.

9. Обсмажте крокети з двох сторін до коричневої скоринки.

10. Обсмажені крокети викладіть на застелений пергаментом деко.

11. Випікайте крокети з яловичини в розігрітій до 190 градусів духовці протягом 20 хвилин.

Подавайте з улюбленим гарніром.

Смачного!

  • Яловичина - 400 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Масло рослинне - 4-5 Ст. Ложок
  • Сухарі паніровочні - 1/2 склянки
  • Лимон - 1/2 штуки
  • Сіль, чорний перець - За смаком
  • Петрушка - За смаком
Як приготувати крокети з яловичини?

1. Яловичину промийте, поріжте на шматочки і пропустіть через м'ясорубку.

2. У фарш додайте сіль, перець, вбийте яйце.

3. Петрушку промийте, подрібніть і також додайте в фарш.

4. Фарш добре перемішайте.

5. З фаршу вологими руками зліпити кульки, завбільшки з волоський горіх.

6. У мисці збийте вінчиком яйце. Панірувальні сухарі висипте на широку тарілку.

7. Крокети умочіть в яєчної маси, потім обваляйте в сухарях.

8. Рослинна олія влийте в сковороду і нагрійте на середньо-швидкому вогні.

9. Обсмажте крокети з двох сторін до коричневої скоринки.

10. Обсмажені крокети викладіть на застелений пергаментом деко.

11. Випікайте крокети з яловичини в розігрітій до 190 градусів духовці протягом 20 хвилин.

Подавайте з улюбленим гарніром.

Смачного!

Схожі рецепти