Крокети з яловичини
(покроковий рецепт з фото)
Крокети з яловичини сподобаються як самим маленьким, так і великим. До них можна подавати різні соуси і різний гарнір. А, якщо ліпити крокети кожен раз по-різному, то ви і зовсім отримаєте різні страви.
Як приготувати крокети з яловичини?
1. Яловичину промийте, поріжте на шматочки і пропустіть через м'ясорубку.
2. У фарш додайте сіль, перець, вбийте яйце.
3. Петрушку промийте, подрібніть і також додайте в фарш.
4. Фарш добре перемішайте.
5. З фаршу вологими руками зліпити кульки, завбільшки з волоський горіх.
6. У мисці збийте вінчиком яйце. Панірувальні сухарі висипте на широку тарілку.
7. Крокети умочіть в яєчної маси, потім обваляйте в сухарях.
8. Рослинна олія влийте в сковороду і нагрійте на середньо-швидкому вогні.
9. Обсмажте крокети з двох сторін до коричневої скоринки.
10. Обсмажені крокети викладіть на застелений пергаментом деко.
11. Випікайте крокети з яловичини в розігрітій до 190 градусів духовці протягом 20 хвилин.
Подавайте з улюбленим гарніром.
Смачного!
- Яловичина - 400 грам
- Яйця - 2 штуки
- Масло рослинне - 4-5 Ст. Ложок
- Сухарі паніровочні - 1/2 склянки
- Лимон - 1/2 штуки
- Сіль, чорний перець - За смаком
- Петрушка - За смаком
1. Яловичину промийте, поріжте на шматочки і пропустіть через м'ясорубку.
2. У фарш додайте сіль, перець, вбийте яйце.
3. Петрушку промийте, подрібніть і також додайте в фарш.
4. Фарш добре перемішайте.
5. З фаршу вологими руками зліпити кульки, завбільшки з волоський горіх.
6. У мисці збийте вінчиком яйце. Панірувальні сухарі висипте на широку тарілку.
7. Крокети умочіть в яєчної маси, потім обваляйте в сухарях.
8. Рослинна олія влийте в сковороду і нагрійте на середньо-швидкому вогні.
9. Обсмажте крокети з двох сторін до коричневої скоринки.
10. Обсмажені крокети викладіть на застелений пергаментом деко.
11. Випікайте крокети з яловичини в розігрітій до 190 градусів духовці протягом 20 хвилин.
Подавайте з улюбленим гарніром.
Смачного!