Іспанські крокети
(покроковий рецепт з фото)
Багато хто чув назву "крокети", а може бути ще й готував. Рецептів цієї страви існує безліч, але сьогодні я хочу приготувати іспанські крокети з грибами і куркою в хрусткій паніровці.
Взагалі, kroketи - це споконвічно французьке блюдо, але воно вийшло таким смачним, що "сусіди" іспанці дуже швидко взяли на замітку цей рецепт. Іспанські крокети - відмінний гарнір, коли вже набридли каші, макарони і картопля. У класичному рецепті найчастіше використовують картоплю, але сьогодні ділюся рецептом, як приготувати іспанські крокети з соусу бешамель. Вони за цим рецептом виходять дуже ніжні, з розплаву сиром всередині і красивою хрусткою скоринкою зовні. Сир для начинки можна брати будь-який, а можна замість нього покласти шматочок шинки або ковбаси. Подавайте крокети як в гарячому, так і в холодному вигляді - вони однаково смачні.
- Вершкове масло - 90 грам
- Печериці - 100 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Кріна грудка - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Зелень - 1 пучок
- Борошно - 125 грам(+50 г для панірування)
- Молоко - 250 мілілітрів
- Куряче яйце - 2 штуки
- Панірувальні сухарі - 50 грам
- Сир твердий - 150 грам