Іспанські булочки
(покроковий рецепт з фото)
Як на рахунок іспанської випічки? Булочки з дуже смачною начинкою з яблук, горіхів і кориці не залишать вас байдужими! Випічка виглядає дуже привабливо, ризикуючи стати вашою улюбленою на довгий час.
Класичний рецепт приготування іспанських булочок до ваших послуг! По правді кажучи, в таку випічку можна додати абсолютно будь-яку начинку, яку тільки побажаєте. Підійдуть і ягоди, і фрукти, і навіть мед або солодке варення. Булочки виходять дуже симпатичними, пишними і ароматними!
- Борошно - 300 грам
- Дріжджі - 1 Чайна ложка
- Мед - 1 Ст. Ложка
- Молоко - 120 мілілітрів
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Яйце - 1 штука
- Яблука - 2 штуки
- Горіхи - 50 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Обкладинка - 1 За смаком
- Цукрова пудра - 1 За смаком
Просіваємо борошно з сіллю. У теплому молоці розчинити дріжджі, додайте мед, перемішайте і залиште на 10 хвилин. Зробіть в борошні поглиблення, влийте туди молоко, також додайте оливкову олію і яйце. Ретельно замісити м'яке і еластичне тісто. Перекладіть його в глибоку тарілку і накрийте харчовою плівкою, залиште підходити на 1 час.
Приготовим начинку. На сковороді розтопіть вершкове масло, додайте подрібнені яблука, горіхи і корицю. Протушкувати все разом 5 хвилин. Розділити тісто 6 рівних частин, кожну з яких розкачайте в тонкий пласт, змастіть залишками маслами. Викладіть в центр начинку, скрутіть тісто в довгу ковбаску, а потім загорніть в рулет (по колу). Викладіть булочки на деко, застелений папером для випічки. Дайте булочкам "расстояться" в теплому місці протягом 30 хвилин.
Випікайте в духовці 20 хвилин при температурі 180 градусів. Верхівку присипте цукровою пудрою. Остудіть випічку на решітці.
Смачного!