Рецепт Іспанські булочки «Ensaimadas» фото

Іспанські булочки «Ensaimadas»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Іспанська кухня
Борошно, Пшеничне борошно, Дріжджі
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Випічка, Солодке, Булочки

Для любителів пишних, ніжною повітряної здоби хочу запропонувати рецепт іспанських булочок. Така випічки стане хорошим доповненням до чаю, кава, компоту в будні і свята.

Для тих, хто вже знайомий з дріжджовим тестом, спекти такі булочки не складе особливих труднощів. Новачкам я раджу слідувати покроковому опису рецепта і все вийде. Головне, щоб дріжджі були свіжими. Замість свіжих дріжджів можна взяти сухі, їх потрібно в два рази менше. Джем або повидло беріть за смаком і наявності. Хай щастить!

  • Молоко - 80 мілілітрів
  • Вода - 80 мілілітрів
  • Дріжджі свіжі - 12 грам
  • Цукор - 3-4 Ст. Ложок
  • Сіль - 1/4 чайних ложки
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Борошно пшеничне - 350 грам
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Джем - 100 грам
  • Ванільний цукор - 5 грам
  • Цукрова пудра - 30 грам
іспанські булочки
Підготуйте продукти для приготування іспанських булочок.
іспанські булочки
У миску або чашу міксера викладіть дріжджі.
іспанські булочки
Молоко з'єднайте з водою, підігрійте і влийте в дріжджі, перемішайте.
іспанські булочки
Додайте цукор, ванільний цукор, сіль і рослинне масло.
іспанські булочки
Поступово всипте просіяне борошно.
іспанські булочки
Замісити м'яке, еластичне тісто. Накрийте його харчовою плівкою або серветкою і поставте в тепле місце.
іспанські булочки
Через годину-півтори тісто збільшиться в об'ємі.
іспанські булочки
Obomnite тісто і секції 3-4 рівні частини.
іспанські булочки
Кожну частину розкачати в тонкий прямокутний пласт.
іспанські булочки
Пласт змастіть м'яким вершковим маслом.
іспанські булочки
На край тіста викладіть будь джем. У мене вишневий.
іспанські булочки
Сверре тісто ruletom.
іспанські булочки
А потім равликом. Булочка готова до випічки.
іспанські булочки
Викладіть булочки в форму. Накрийте плівкою і дайте постояти в теплі 20-25 хвилин.
іспанські булочки
Випікайте булочки в духовці при температурі 175-180 градусів 25-30 хвилин.
іспанські булочки
Готові іспанські булочки охолодіть і посипте цукровою пудрою. Можна подавати їх до столу.

Схожі рецепти