Рецепт Іспанські булочки «Ensaimadas» фото

Іспанські булочки «Ensaimadas»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Іспанська кухня
Борошно , Пшеничне борошно , Дріжджі
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Випічка , Солодке , Булочки
Кількість порцій: 7-8
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Для любителів пишних, ніжною повітряної здоби хочу запропонувати рецепт іспанських булочок. Така випічки стане хорошим доповненням до чаю, кава, компоту в будні і свята.

Опис приготування:

Для тих, хто вже знайомий з дріжджовим тестом, спекти такі булочки не складе особливих труднощів. Новачкам я раджу слідувати покроковому опису рецепта і все вийде. Головне, щоб дріжджі були свіжими. Замість свіжих дріжджів можна взяти сухі, їх потрібно в два рази менше. Джем або повидло беріть за смаком і наявності. Хай щастить!

  • Молоко - 80 мілілітрів
  • Вода - 80 мілілітрів
  • Дріжджі свіжі - 12 грам
  • Цукор - 3-4 Ст. Ложок
  • Сіль - 1/4 чайних ложки
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Борошно пшеничне - 350 грам
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Джем - 100 грам
  • Ванільний цукор - 5 грам
  • Цукрова пудра - 30 грам
іспанські булочки
Підготуйте продукти для приготування іспанських булочок.
іспанські булочки
У миску або чашу міксера викладіть дріжджі.
іспанські булочки
Молоко з'єднайте з водою, підігрійте і влийте в дріжджі, перемішайте.
іспанські булочки
Додайте цукор, ванільний цукор, сіль і рослинне масло.
іспанські булочки
Поступово всипте просіяне борошно.
іспанські булочки
Замісити м'яке, еластичне тісто. Накрийте його харчовою плівкою або серветкою і поставте в тепле місце.
іспанські булочки
Через годину-півтори тісто збільшиться в об'ємі.
іспанські булочки
Obomnite тісто і секції 3-4 рівні частини.
іспанські булочки
Кожну частину розкачати в тонкий прямокутний пласт.
іспанські булочки
Пласт змастіть м'яким вершковим маслом.
іспанські булочки
На край тіста викладіть будь джем. У мене вишневий.
іспанські булочки
Сверре тісто ruletom.
іспанські булочки
А потім равликом. Булочка готова до випічки.
іспанські булочки
Викладіть булочки в форму. Накрийте плівкою і дайте постояти в теплі 20-25 хвилин.
іспанські булочки
Випікайте булочки в духовці при температурі 175-180 градусів 25-30 хвилин.
іспанські булочки
Готові іспанські булочки охолодіть і посипте цукровою пудрою. Можна подавати їх до столу.

Схожі рецепти