Рецепт Іспанські булочки з заварним кремом фото

Іспанські булочки з заварним кремом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Іспанська кухня
Тісто, Здобне дрожевое тісто
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Випічка, Солодке, Страви з начинкою, Булочки

Рецепт приготування цих булочок простий і досить швидкий. Їх смак просто незрівнянний і нікого не залишить байдужим. Спробуйте і ви! ділюся рецептом.

Булочки дуже смачні всередині і дуже незвичайні зовні. Подайте їх з чаєм або молоком. Вони сподобаються і дорослим, і дітям. Пригощайтеся!

  • Яйце - 1 штук
  • Вода - 120 грам
  • Цукор - 110 грам(50 г - в тісто, 60 г - в начинку)
  • Дріжджі сухі швидкорозчинні - 7 грам
  • Сіль - 1 Щепоток
  • Борошно - 300 грам
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Молоко - 300 мілілітрів
  • Жовток яєчний - 3 штуки(2 шт. - в вершках, 1 шт. - для змазування)
  • Крохмаль - 20 грам
  • Ванілін - 1 Щепоток
іспанські булочки з заварним кремом - фото крок 1
У теплу воду всипте цукор і дріжджі.
іспанські булочки з заварним кремом - фото крок 2
Додайте яйце, рослинне масло і сіль. Всипте борошно і замісіть еластичне тісто. Дайте йому підійти в теплому місці протягом 1 годину.
іспанські булочки з заварним кремом - фото крок 3
Поки тісто підходить, приготуйте начинку. Молоко доведіть до кипіння.
іспанські булочки з заварним кремом - фото крок 4
Окремо змішайте жовтки, цукор, крохмаль і ванілін. Трохи гарячого молока влийте в цю суміш, добре перемішуючи. Потім з'єднайте з молоком, що залишилося.
іспанські булочки з заварним кремом - фото крок 5
Проваріть все разом кілька хвилин при постійному помішуванні до загусання. Крем остудіть.
іспанські булочки з заварним кремом - фото крок 6
Від готового тіста отщіпніте невеликий шматочок і розкачайте в коржик. Викладіть начинку і скачайте в рулет, защіпнув по краях. Потім поверніть равликом. Хвостик подверніте під низ, щоб крем не витікав.
іспанські булочки з заварним кремом - фото крок 7
Готові равлики викладіть на деко, дайте їм постояти хвилин 10, змастіть жовтком і поставте в духовку, розігріту до 200 градусів, з 20-30 хвилин.
іспанські булочки з заварним кремом - фото крок 8
Готові булочки остудіть і посипте цукровою пудрою. Смачного!

Схожі рецепти