Іспанські булочки з заварним кремом
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування цих булочок простий і досить швидкий. Їх смак просто незрівнянний і нікого не залишить байдужим. Спробуйте і ви! ділюся рецептом.
Булочки дуже смачні всередині і дуже незвичайні зовні. Подайте їх з чаєм або молоком. Вони сподобаються і дорослим, і дітям. Пригощайтеся!
- Яйце - 1 штук
- Вода - 120 грам
- Цукор - 110 грам(50 г - в тісто, 60 г - в начинку)
- Дріжджі сухі швидкорозчинні - 7 грам
- Сіль - 1 Щепоток
- Борошно - 300 грам
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Молоко - 300 мілілітрів
- Жовток яєчний - 3 штуки(2 шт. - в вершках, 1 шт. - для змазування)
- Крохмаль - 20 грам
- Ванілін - 1 Щепоток
У теплу воду всипте цукор і дріжджі.
Додайте яйце, рослинне масло і сіль. Всипте борошно і замісіть еластичне тісто. Дайте йому підійти в теплому місці протягом 1 годину.
Поки тісто підходить, приготуйте начинку. Молоко доведіть до кипіння.
Окремо змішайте жовтки, цукор, крохмаль і ванілін. Трохи гарячого молока влийте в цю суміш, добре перемішуючи. Потім з'єднайте з молоком, що залишилося.
Проваріть все разом кілька хвилин при постійному помішуванні до загусання. Крем остудіть.
Від готового тіста отщіпніте невеликий шматочок і розкачайте в коржик. Викладіть начинку і скачайте в рулет, защіпнув по краях. Потім поверніть равликом. Хвостик подверніте під низ, щоб крем не витікав.
Готові равлики викладіть на деко, дайте їм постояти хвилин 10, змастіть жовтком і поставте в духовку, розігріту до 200 градусів, з 20-30 хвилин.
Готові булочки остудіть і посипте цукровою пудрою. Смачного!